Regenerace z cesty

Je to děs. Když už se vám snad stane, že pojedete někam daleko, tak určitě nejezděte hned za pár dní zpátky.

Jsem z toho pořád tak nějak mrtvej, nic se mi nechce dělat, po bytě mám roztahaný obsah batohu a asi to neuklidím dřív než o víkendu.

Ludwiga jsem včera večer vyzvedl v pořádku, a cestou zpátky už jsem byl tak unavený, že jsem dokonce zapomněl zabloudit. Za trest jsem dnes ráno našel na autě tři ptačí vizitky. Ludwig se u Markéty seznámil s místním venkovním kocourem, který je zvyklý u Markéty doma občas přebývat. Při prvním setkání se Ludwigovi úspěšně podařilo vetřelce vyhnat z domu - přestože je menší a byl tam teprve druhý den, což je o několik let méně než dotyčný "domácí". Ale už při třetí návštěvě se kocouři dokázali okázale ignorovat, což je obrovský úspěch, skoro přátelství.

No a taky jsem si v Praze koupil Respekt. Četl jsem si ho dnes při obědě a úplně si zkazil chuť. Zatracený prasata politický! Ještě že nečtu švýcarský tisk. Bojím se, aby to tu nebylo stejné.

1 komentář:

  1. jeden z duvodu, proc jsem si prestal kupovat Respekt bylo zhorseni uz tak labilniho stavu me psychiky po precteni novin... Dalsim bylo jeho neprijemne zdrazeni, coz si nyni kompenzuju nakupem Respektu v Bratislave za 43 SK. Neni ten svet divnej? (Jo, jak bylo v Cechach?)

    OdpovědětVymazat