A v Praze se jako nebude zasahovat nebo co?

Nebezpečně posedlí lidé obsadili naše krásné, starobylé a hlavní město!

Jestli tedy skutečně už dva dny technaři paří na Strahově, a občas i před vnitrem a před Strakovkou, proč policie razantně nezasáhne?

Budeme snad trpět masivní, alkoholem a drogami přiživované silácké demonstrace proti pokojné společnosti? Hodláme se snad smířit s narušováním životního prostředí, i elementární hygieny, rizikem šíření AIDS, žloutenky, salmonely atd., chceme mít Prahu zamořenou odpadky? Jako by těchto zkušeností nebylo v Praze více než dost!

Pokud byl policejní zásah na Tachovsku zcela správný a oprávněný, proč policie nerozežene to strahovské uskupení? Pět tisíc lidí tam určitě není, pár vodních děl je rozmetá raz dva. Cožpak naši strahovští spoluobčané nemají právo na spánek, výchovu dětí a bezpečí?

Copak Praha nepatří do naší spořádané, demokratické země, která dokáže své občany ochránit před divokými výtržnostmi?!

Paroubku! Bublane! Není tu policie od toho, aby konala? Nezasahuje snad policie, pokud je porušován zákon, nebo pokud hrozí, že by byl porušován?

Nebo už najednou razantní zásah není nezbytný?

1 komentář:

  1. Popravdě - myslím si, že to policie na Tachovsku dost pos*ala, ale o tom toho bylo již napsáno mnoho. Reakce na článek - no, dneska ve zprávách říkal primátor Böhm (a myslím, že je to logické), že Strahov a Praha není louka na Tachovsku, že je to přeci jenom město a tak žádné zátahy ani udělat nelze. Prý budou dohlížet na pořádek a dodržování zákonů.

    OdpovědětVymazat