Zpráva o svatbě

Audiovizuální průvodce plaváním v Třeboni a přidruženou svatbou jedné komiksové postavičky.

Tobogán, tobogán, tobo, tobo, tobogán...

Ale k tomu hlavnímu. Vytvořili jsme průvod a místní kapela spustila svatební pochod.

[mp3 src="http://petr.olmer.cz/download/lobo1.mp3"/]

Ženich byl krásný:

Nevěsta ještě krásnější:

Fanynky plakaly.

Samotný obřad byl klidný, vážný a rozhodný.

[mp3 src="http://petr.olmer.cz/download/lobo2.mp3"/]

Po obřadu nastoupili novomanželé do bílého hummera.

Fanynky byly smutné převelice.

Hygienické a právní normy kontroloval zástupce Evropské komise, a co si budeme nalhávat, byl zachmuřen (poločas Anglie:Francie 5:6!). Reprezentant přidruženého Norska byl přímo zděšen.

Zástupce české vlády pan ministr Kalousek to bral s humorem, zatímco pan prezident se musel maličko, maličko zamračit.

Hostina probíhala v srdečné a přátelské atmosféře. Hosté pohovořili o svých bohatých zkušenostech s podobnými hostinami, a pak se poklidně rozešli do svých domovů.

Pak byla svatební noc.

A víc už nevím.

Jedeme na svatbu

Takový svatební výlet přináší mnoho radostí. Leč i jednu vážnou starost.

Především je možno smát se těm, kteří na svatbu pozváni nebyli. Takových lidí je obvykle daleko více než těch, kteří pozváni byli, a tak je to tedy zábava na dlouhé týdny.

Velkou radostí jsou též svatební dary. Konečně se můžete zbavit toho, co se vám léta doma válí, ale nikdo nemá odvahu to vyhodit. Novomanželé mají věcí málo, a darovanému zubu na koně nekoukej - navíc je předání anonymní, a tedy bezpečné.

Velkým svátkem je setkání dvou rodin. Proč nevyzvat k tanci nevěstinu babičku a nesvěřit jí pár pikantních příhod s ženichem? Proč neopít ženichova otce a nevyprovokovat jej k menšímu výstupu?

Při implementaci těchto provokací, díky nimž se stane svatební den výjimečným a nezapomenutelným, se ale snadno zapomene na profesionalitu. A proto pozor - v žádném případě se nesmíte opít jako prase, i když k tomu množství alkoholu nabízeného zdarma bude svádět. Řekněte NE satanu! Jen střízlivost vám zaručí, že vaše fotografie budou ostré a že si budete na všechny všechno pamatovat.