Další člověk se zbláznil

Tentokrát Libor Akrman z HN.

Schizofrenie vládní garnitury? Kdo by o tom mohl napsat lépe než těkavý novinář? Věty vypadají občas i správně, ale proč jsou zrovna v tomto pořadí, to je mi záhadou.

"Zákon sice možná částečně pomůže omezit šedou ekonomiku, ale na druhou stranu přináší negativa a z právního hlediska je i nedotažený. Neřeší totiž prodej z automatů, kde dosáhnutí útraty nad 50 korun není žádným problémem. Většina lidí totiž účtenky nechce, takže obrázkem posledních dní jsou válející stvrzenky v okolí těch prodejců, kteří zákon dodržují. Anebo ignorování tohoto zákona a stvrzenky prodejci vydávají stejně jako předtím jen na požádání. Je zajímavé, že vláda tedy plánuje jeho zrušení."

Překlepů a nesmyslů habakuk, tahle věta je asi nejhezčí: "Tím se legislativní proces výrazně zpomaluje a nelze ho hodnotit jako jednu z výrazných neúspěchů Paroubkovy vlády."

A kdyby vám snad jméno Libora Akrmana přišlo povědomé, tak ano, to je ten muž, který před třemi lety napsal: "Blog je jakousi zmenšeninou webové stránky. Má svoje vlastní místo na internetu, ale na rozdíl od standardní webové stránky nepotřebuje žádné kódování a stačí mu i předpotopní technická podpora."

Jak už asi tušíte, kompletní článek (Mají editoři odzvoněno??) je skutečnou perlou. (znovuobjeveno díky KyberŠmoku)

Žádné komentáře:

Okomentovat