Jihočeské matky dětem: Do akce!

Konečně: Jihočeské matky zveřejňují podrobný itinerář celé charitativní akce.

$$OBR2560$$ Famózní charitativní akce Jihočeské matky dětem proběhne v úterý 23. prosince v Praze.

17:15 sraz před hotelem Don Giovanni

Vystoupíte na stanici metra Želivského (trasa A), vylezete východem "Don Giovanni" a hotel obejdete proti směru hodinových ručiček, až se dostanete k hlavnímu vchodu.

17:15 - 17:30 blíže nespecifikované sociální aktivity

Blíže nespecifikováno.

17:30 - 17:35 zpěv

Zpíváme vánoční koledy, husitské chorály, Ej, uchněm a další známé písně. Pokud máte po blíže nespecifikovaných sociálních aktivitách problémy s krátkodobou pamětí, přineste si vytištěné texty! Tichá noc (zpíváme německy), Nesem vám noviny, Narodil se Kristus pán a další.

17:35 - 17:50 pochod k modrému kontejneru

Od hotelu se vydáme Izraelskou ulicí a dále ulicí Nad Vodovodem. Náš průvod symbolizuje tři krále, kteří šli za hvězdou betlémskou. Naše hvězda svítí na rohu ulic Nad Vodovodem a Slunečná. Před vilou Nad vodovodem, číslo orientační 14, totiž narazíme na modrý kontejner, symbolizující jesle s Ježíškem.

17:50 - 18:00 rituální vhození časopisů do kontejneru

S každým časopisem se obřadně rozloučíme a vhodíme jej k Ježíškovi.

18:00 - 18:05 závěr happeningu

Když už budou všechny časopisy obětovány, zapálíme svíčky, rozmístíme je kolem kontejneru a budeme svátečně rozjímat. Poté se pokojně rozejdeme do svých domovů.

Apel

Apelujeme na všechny jihočeské matky, aby kromě obětin a darů (časopisů) přinesly i svíčky! Též mobilní telefony a podobné vymoženosti, umožňující zaznamenávat průběh akce na blog, jsou vítány. Jednáme s Českou televizí o natočení dokumentu s názvem Radioaktivní charita. Pokud vše vyjde, bude se vysílat 7. ledna v půl třetí ráno na ČT2.

Prosíme naše příznivce, aby na své weby umístili naše logo a odkaz na tento článek.

Na stejné téma:

Jihočeské matky dětem + flashmob
Jihočeské matky! Chceme víc časopisů!
Občanská společnost se rozbila!
Jihočeské matky dětem: Kdy, kde, jak
Jihočeské matky dětem: Další upřesnění
Píšou nám z Dona Giovanniho

1 komentář:

  1. Spoléhám na AnyMaNa, že mě gentlemansky doprowodí a pochopí cestu k DG i s těmi otočkami. A též se předem omlouwám za mou příšernou wýslownost w Tiché noci, ale němčinu za 1. neumím a za 2. nesnáším.

    OdpovědětVymazat