Veeedroooo

Úmorné počasí mě malátní a vyčerpává. A to máme prosím teprve začátek pohromy zvané léto.

Ani kuchtit se mi nechce. Koupil jsem si nějakou hotovou polívku od firmy Gaspacho. Není to nic moc, ale když se ohřeje, dá se i pozřít.

Ale jinak, kde jsou ty zimní doby teplých snídaní, obědů i večeří. Teď mi ke snídani stačí vyčistit si zuby, na oběd si dám kus sýra a k večeři zmrzlinu.

Po práci přijdu domů, přemlouvám se, ať jdu ven, abych se trochu opálil, ale pak si dám za pravdu, že jenom blázen by chodil ve vedru venku, a po zběžném psychologickém vyšetření zůstávám doma a listuju si Bídníky v holandštině. Protože jsem je fakt sehnal. Měli brožované vydání za pět euro a vázané s ilustracemi za 180. Vzal jsem to levnější, holt asi nejsem takový bobo, jak jsem si myslel.

Na závěr tohoto značně nesouvislého blábolení se vám svěřím s něčím značně šokantním. Navštívil jsem Muzeum Vincenta van Gogha a zjistil jsem, že jsem se ideálům impresionismu už tak oddálil, že se mi celá ta nudná výstavka znelíbila. Za odhalení této tristní pravdy to vstupné jistě stálo. Filla rulez.

8 komentářů:

  1. to sexmuzeum by se ti urcite libilo vic ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Firma s takovym nazvem a dela polivky, ktere se daji pozrit po ohrati? Kam ten svet speje... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Čtu správně "...asi nejsem takový lobo..."?A van Gogh není impresionista, nýbrž postimpresionista, to jen tak na okraj.

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jistě, post- a neo-impresionista, ale za prvé tu po vás nechci házet odbornými termity a za druhé jsem se oddálil ideálům impresionismu a nikoli postimpresionismu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Petře, pokud ta polevka, o kteé píšeš, byla v plechovce, tak jsi ji již neměl ohřívat. Polevka Gaspacho se jí studená. A to sem píšeš recepty :-p

    OdpovědětVymazat
  6. Být Symbolem, teď bych se styděl...

    OdpovědětVymazat
  7. Proč by se měl Petr stydět? Nikdo přece neví vše.

    OdpovědětVymazat
  8. Naštěstí (!) byla ve skleněné lahvi. Jinak bych se opravdu ztrapnil...

    OdpovědětVymazat