Soutěžíme o motorku

Slibovaná soutěž je tady. Je méně sofistikovaná, než jsem původně zamýšlel, ale pořád ještě stojí za to.

$$OBR6680$$ Na počátku byla cena. A některé z vás mohou tuto pravdu potvrdit. Luxusní cena - barevný obrázek super motorky, po které touží každý moderní chlapec a každá moderní dívka. Sen, kterému se nevyhnou snad ani bratři a sestry v různých politických uskupeních.

Cenu jsem tedy měl, leč neměl jsem soutěž. A dát ten obrázek někomu jen tak, nezaslouženě, to už zavání hříchem. A na to já nejsem. Věřil jsem ale, že jednou přijde ten okamžik pravdy, kdy prohlédnu. Věřil jsem, že si mě má soutěž najde.

Ta chvíle přišla včera večer v letadle. Když mě už přestalo bavit zmatené pobíhání letušek, odložil jsem Palm, kterým jsem vyhledával další blízká elektronická zařízení, a uchopil fotoaparát.

A tak tedy já, Symbol, vyhlašuji soutěž, v níž jednou jedinou cenou jest slastný obrázek motorky, který výherci či výherkyni pošlu poštou. Který stát se mi to podařilo vyfotografovat?

Své odpovědi pište do komentářů. Každý může odpovědět pouze jednou. Pokud porušíte toto pravidlo nebo jiná pravidla, která jsem příliš líný specifikovat předem, budete ze soutěže vyloučeni a vaše jméno bude potupným a hanebným způsobem použito v mém novém filmu. Což sice není novinka, ale i já fandím recyklaci.

12 komentářů:

  1. Pan Enimen vyhrává první cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. nevhodné do filmu :-)7. června 2004 v 18:02

    Být enimenem, tak bych se bála prozradit adresu. S přáním zachování mravní čistoty enimenovy a dalších zvířátek pevně doufám, že má zařízený nějaký ten p.o.box. Jojo, Koloušci útočí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Známá adresa "Chlípník z Vršovic, Praha 10, tři jedničky padesát" už nefunguje?

    OdpovědětVymazat
  4. á sakra. taky jsem chtěla samozřejmě napsat lucembursko. to bylo lehký. a ten obrázek motorky je opravdu moc pěknej, toho budu nadosmrti litovat.

    OdpovědětVymazat
  5. No to mi prozraďte, co je na tom tak jednoduchého. Že by takováhle oblačnost byla jenom v Lucembursku?

    OdpovědětVymazat
  6. já přes lucembursko létám do práce:-) tak to znám. stará adresa platí, ale klidně mi to můžeš poslat i k rodičům:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lucembursko, to je snad jasné na první pohled, ne?

    OdpovědětVymazat
  8. tak já ti to teda prozradim. mohla to bejt jenom francie, německo nebo lucenbursko. aby byla odpověď alespoň trochu zajímavá, musí to bejt lucembursko. toť má dedukce :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No taky to mohlo být Švýcarsko nebo Nizozemí, ale já věřím kapitánovi, který tvrdil, že právě letíme nad Lucemburskem, a dopis s výhrou byl právě odeslán...

    OdpovědětVymazat
  10. Jasně že Švýcarsko!!

    OdpovědětVymazat