Jak pokračuju s filmem

Musím se pochválit!

Včera večer se mi podařilo vymyslet čtyři úžasné názvy filmů! Dva z nich jsem nakonec zavrhl, protože mě k nim nenapadl žádný obsah, ale ze zbývajících dvou jsem se nemohl rozhodnout, kterému dát přednost.

Nakonec jsem si řekl, že by snad nemusel být takový problém napsat filmy dva. Aspoň se procvičím. Jeden bude masový, líbivý, komerční, a druhý pro náročného diváka a bude se promítat pouze na soukromých akcích.

Ten soukromý se jmenuje Hřebíkem do vlasů a je to taková komorní psychologická sonda ze současnosti. Druhý snímek je o partě mladých lidí, kteří se zoufale snaží najít si práci, která se je bude bavit, a zaujmout odpovídající místo na společenském žebříčku, načež se to trochu zvrtne. Jmenuje se to Koloušci útočí a je to třeskutá legrace, to vám povídám.

Takže hurá do kina!

9 komentářů:

  1. hlásím se do komparzu:-) Do filmu Atak koloušků, samozřejmě:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale nebude to pornofilm, že ne...

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím. Natočit film musí dát spoustu práce. Vždyť v titulcích je vždy mnoho lidí.

    OdpovědětVymazat
  4. A něco historicko-filosofického by tam nebylo? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. re: Johankaty budes asi z Arcu, ze?

    OdpovědětVymazat
  6. Neurotiku, to určite ne. Koloušci, to je název skautského oddílu, kolem jehož odrostlejších členů se to všechno točí.Hanko, já přeci budu jenom psát scénář. Ostatní ať si zařizují jiní.Johanko, já mám v historii velké mezery. Třeba až do včerejška jsem byl přesvědčen, že evropská revoluce v roce 1848 začala v Praze. A prý ne.

    OdpovědětVymazat
  7. ad 1848: Vidíš, to je přesně ta česká provinciální sebestřednost. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě mi tvrďte, že v 68. byly taky barikády dřív v Paříži než v Praze.

    OdpovědětVymazat