Závislost na nosních kapkách

Už to tu částečně padlo v komentářích, tak holt musím s pravdou ven.

Ludwig cítí potřebu někoho mýt. A obvykle jsem to pouze já, kdo je po ruce. A tak si tedy nechávám jeho drsným jazykem rovnat své chlupy na předloktí, až mi kůže zrudne, neb bohatostí Ludwigovy srsti neoplývám.

Na oplátku pak Ludwiga olizuji na místech, na která si sám nedosáhne. Tedy: On mi nasliní prst, já jím přejedu po vybraných tělesných partiích, a tak pořád dokolečka, dokud nás to baví.

Ludwiga zajímá i můj obličej. Zvlášť když spím a nemohu se bránit. A tak mi jazykem šmejdí po tváři, šmirgluje mi čelo a pokouší se urovnat neposlušné vlasy.

A pak je tady ucho. A to už opravdu začíná být úchylné. Ludwig totiž zbožňuje ušní maz. Někdy musím spát v čepici, aby mi dal pokoj.

A jednou za čas přijde chvíle, kdy onemocním a použiju nosní kapky. Nastává těžký boj. Podaří se Ludwigovi vylízat mi kapky z nosu dřív, než začnou působit? On prostě jde po pronikavém pachu. Nechtějte vidět ten tyjátr, když otevřu Savo.

Ale jinak je to milé zvířátko.

2 komentáře:

  1. :-))))) mozna bych se nemela smat, mam zatim jen roztomile kotatko, takze me to mozna jeste take ceka...

    OdpovědětVymazat
  2. hihi... moje mamka ma kocku, jejiz uchylka spociva v intenzivni inhalaci sava! taky ale hrozne ujizdi na tom, kdyz mamka vari svickovou a ruce jsou ji citit mrkvi, to se muze uplne zblaznit blahem:)z mych kocek je nejuchylnejsi asi sovicka - ta mi spi u hlavy a kazde rano mi olize kompletne cely oblicej a ruce. vetsinou to dela proto, aby me upozornila, ze by si rada vlezla ke mne pod perinu. dneska ovsem s olizovanim zacala uz v noci a kdyz jsem nadzvedla perinu, aby si teda lehla a konecne dala pokoj, absolutne se to minulo ucinkem. vesele mi olizovala ruku dal a to dokonce tak fikane, ze kdyz se dostala k loketni jamce, tak jsem se zacala nahlas smat, protoze to silene lechtalo. ale presvedcit ji, aby s tim prestala, se mi stejne nepovedlo...

    OdpovědětVymazat