Spánek je zdravý!

A proto teď hodně spím.

Dopsal jsem článek a v mém životě je prázdno. Napsal jsem si na papír seznam mých koníčků (je to opravdu dlouhý seznam) a vybral z něj jeden, kterému se teď budu zarputile věnovat. Čirou náhodou jsem si vybral spánek.

Kromě toho jsem se začetl do starších deníků I. S. Zápisky deset až pět let staré mají své kouzlo. Vím, že P. S. nemá I. S. rád, protože rejpe do P. Š. a V. H., ale co. (Ano, lobo, ty iniciály znamenají přesně ty lidi, o kterých si myslíš, že píšu.)

Třeba takový Dyba. Fuj, fuj, fuj. Nebo Zeman se svým kufříkem a Bamberkem. Už ani nevíte, co to bylo, že? Tři lidi z ČSSD jeli do Bamberku, aniž tam jeli, přesto tam dojeli, ale hned jeli zpátky, včetně těch, kteří tam nebyli, aby se tam nakonec sešli s jistým Vízkem, kterého nikdy nepotkali, natož aby s ním mluvili, následně jej vyhodili, přičemž nic nepodepsali, kromě zápisu z jednání, které se nekonalo, protože do Bamberku nikdo nejel.

Ale i v současnosti se dějí divné věci. Enimen se zná se Seanem Connerym, takže se já znám s Connerym přes jednoho člověka, takže znám Johna Lennona přes tři lidi. To je slušné.

Tak jsem mu hned napsal email. Čau prde, nezajdem na jedno? No a co myslíte. Odpověď přišla během chvilky. Prý out of office. Pche.

2 komentáře:

  1. rád bych si něco myslel ale nějak jsem zbloudil:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Výborně, tím se to všechno zjednodušuje. :-)

    OdpovědětVymazat