Vyznáte se v autech? Pomozte :-)

Vyskytla se mi tato nabídka: Opel Astra 1.6 Si CD, rok 1994, najeto 89 tisíc km. Klimatizace, palubní počítač, el. stahování oken, centrál. Za 100 tisíc Kč.

Jenomže já se v autech vůbec nevyznám... prý jsou Opely nadstandardně poruchový...? Mám raději počkat na nějakého Forda? Zkuste k tomu říct svý, jestli se v tom někdo vyznáte. Já jsem rád, když dokážu zajet k pumpě...

7 komentářů:

  1. 94 bude F astra (to je ta starsia, terajsia je G). 1.6 bude asi 8ventil, co je dost podareny motor. Pokial nie je v prdeli vodna pumpa (common problem opelu) a v servise sa na nu pozru a terajsi majitel bude suhlasit niet preco vahat. 100 tisic kc je sice nie najnizsia suma ale pokial je v zachovalom stave tak nie je zla. link na web o ojetinach: http://mujweb.atlas.cz/www/dalinb/ojetiny.htminak http://www.auto.cz/auto.phtml?site=bazarpozri mozno pomoze.Opel v tychto rokoch je kus od kusu iny. F nie je zly model ale ma svoje ale.

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, nevědíl jsem, žes mimo ČR... Tak to ti asi neporadím (-;

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, Felicie (nebo Fabia) je tzv. varianta Bé. Ale to bych musel odjet zpátky do Čech a jak známo, do Prahy je cesta dlouhá... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kup si Felicii, já s ní nemám problémy už od roku 1996 (-; Klimatizace, palubní počítač, el. stahování oken, ... - co s tím...? Hlavně že se vezu (-;

    OdpovědětVymazat
  5. Kup si WV Jetta r.v.86,po GO,v plynu za 50 tis.Kč

    OdpovědětVymazat
  6. Pozdě! Ale těsně, jenom o 14 měsíců...

    OdpovědětVymazat
  7. TO ME FAKT MRZI A JEK TI TO JEZDI

    OdpovědětVymazat