Janeček přiznal neveřejnoprávního syna

Tady je ENimENovo, hlásí blog mladého chlapce, který se vydává za řadového zaměstnance největšího českého veřejnoprávního média. Jaká je ale pravda?

Oslovili jsme několik skutečných řadových zaměstnanců a konfrontovali je s podivuhodnými fakty: výše platu, samostatná kancelář, pozdní příchody, kamarádi na interních projekcích, nechutné scény v kantýně... Závěr byl jednoznačný - takové výhody nikdo z řadových zaměstnanců nepožívá. "Leda," zamyslel se náš důvěrný zdroj, "že by šlo o toho ředitelského spratka."

$$OBR3309$$ Následné pátrání odhalilo šokující skutečnosti. Ředitel veřejnoprávního média má neveřejnoprávního syna, kterého dosud tajil! Před našimi přímými otázkami už ale nemohl dále uhybat. "Je to tak," připustil, a poskytl nám dokonce fotografii, kterou přetiskujeme. "To jsem měl ještě vlasy," dodal s povzdechem.

Mluvčí ministerstva vnitra potvrdila, že ministr je již o případu informován a že připravuje tvrdou policejní razii. "Již několik dní listuje pan ministr kalendářem a hledá vhodné jméno pro tuto akci," vysvětlila.

Případ dále sledujeme. Upozorňujeme širokou veřejnost, že na neveřejnoprávního syna nelze v žádném případě přispívat v rámci koncesionářských poplatků.

7 komentářů:

  1. svinstvo, lži, pomluvy... je mi z toho všeho smutno. tohle jsem si nezasloužil:-)

    OdpovědětVymazat
  2. já protestuji, petře, jasně jsme se domluvili, že moje jméno nezazní:-) a souhlasím s enimenem, je to svinstvo, lži a pomluvy:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak asi nejsem jediná, které se mnohé články na Chininu nelíbí. Ale tomuhle článku moc nerozumím, tak jej nehodnotím.

    OdpovědětVymazat
  4. Hanka mě přesvědčila - nemá cenu zapírat. Jiří Janeček je můj otec...

    OdpovědětVymazat
  5. Petr Olmer / chinin28. ledna 2004 v 19:40

    Ano, ano, řečeno s klasikem: Zapírat nechci, nejsem zvyklý lháti! Kdyby byli všichni tak pravdiví a upřímní! To by mi i slza ukápla...

    OdpovědětVymazat
  6. Myslíš si, že jsi vtipný Enimene? Nejsi.

    OdpovědětVymazat
  7. enimene - nejsi vtipný, jsi ten nejvtipnější..

    OdpovědětVymazat