Vzrušující stříhání vlasů zdarma a filet minout

Krátké shrnutí slovních spojení, díky kterým lezou zvědavci na Chinin.

Jednoznačně vede exhibicionistka. Ale hned v závěsu je vzrušující stříhání vlasů. Zvláštní, já ještě při samotném aktu vzrušen nebyl. Častokrát jsem byl rozrušen, když jsem spatřil výsledek, a dvakrát jsem dostal třesavku, když jsem platil.

Další hledaná spojení jsem kategoricky kategorizoval.

Počítačíci: jak si sestavit počítač, počítač sestavit doma, co je rekurzivní volání, nepřenáší session, budoucnost programátorů.

Morčíci: koupím morče, jména pro morče, obrázek morčete.

Zvědavíci: jak jsem patent, jak zjistit telefonní číslo volajícího, kdo je ježíšek, pocity u porodu.

Gymnazíci: slohové práce, slohové práce povídky, milostné dopisy, sprosté rýmy, úvaha moje hobby, slohová práce na téma tkanička, představa ideální školy.

Erotíci: ochlupení, macatá, igelitové kalhotky, fungl pussy, divoženky.

Různíci: dvoumetroví, hasič, hýbající se vločky, pravěké jeskyně, život pravěkých lidí, léčebny pro závislé, mozek implantát, nemám rád vážnou hudbu, kakaové boby, mýdlo, igelity.

Skoro jako by to by popis jednoho člověka, že? Dvoumetrový hasič s mozkovým implantátem žije v léčebně pro závislé zařízené v pravěké jeskyni a nemá rád vážnou hudbu, kakaové boby, mýdlo a igelity.

Záhadou mi ale zůstává filet minout. Nejdřív jsem si říkal, že to bude něco jako Minas Tirith, pak mě napadlo, že je to ze snáře, filet minout ve snu bez povšimnutí značí nedostatek rybího tuku, jenomže ono to přišlo z nějakého nizozemského vyhledávače. Takže až příští léto vyrazím na dovolenou do Holandska, zkusím to na nějakého domorodce. Já mu řeknu filet minout a on po mě hodí rybím tukem...

2 komentáře: