Vracím knihy o józe a pamatuji si to hlavní. Obrovská liška. Zápas Coca-Coly s Pepsi.

Jeden Arab tu bydlí, stále něco kuchtí, a dneska za mnou přišel, že prý bydlel přede mnou v mém pokoji a zapomněl si tam zřejmě své knihy o joze a další věci - jistě že ano! Vydal jsem mu je, včetně dalšího materiálu nepodstatného a včetně krásných listů ku kreslení, však tento zápisník bylo mi nutno zatajiti, vždyť bych přišel o svůj deník drahocenný (jak rád jsem v tu chvíli byl za onu webovou kopii!). Takto neslavně tedy skončilo mé učení se józe, nebylo mi dopřáno ani začít. Však to hlavní si pamatuji - nesmí se začít cvičit dříve než 4 hodiny po jídle.

V práci se Ctiradovi povedla krásná věc, která nás posouvá neuvěřitelně kupředu. Ještě si budu chvíli propočítávat nějaké grafy, a pokud vše vyjde, překladač bude dokončen ještě zítra.

Též mne čekají teď krásné chvíle nad obrovským pohledem s liškou a dvěma krtky, proto bude dnešní zápis extrémně krátký. Však se také nic moc nedělo: Kasper zase přišel, pracovalo se a povídalo, jedlo (nový recept: do housky vejce vrazíme, na housku sýr, v mikrovlnce 90 sekund, thajskou omáčku na to, podáváme teplé) a pilo (Kasper pije Coca-Colu s odůvodněním, že je Pepsi moc sladká, já piju Pepsi s odůvodněním, že je Coca-Cola moc sladká) a tak vůbec porůznu.

Ani si dnes číst nebudu, naopak se upíšu až k naprostému vyčerpání.

2 komentáře: