Zítra se stanu papežem

Už jsme se na tom s Lobem domluvili.

Lobo to pak vezme ve čtvrtek a v pátek, Adbar v sobotu, v neděli a v pondělí, v úterý zase Lobo, a tak se budeme pěkně střídat. Já za to nebudu dostávat žádný plat, ale budu mít k dispozici bazének se svěcenou vodou. Snad mi do něj ti dva nebudou čůrat...

~

Největším Francouzem se stal generál Charles de Gaulle. A přestože Francouzi dokáží zpříjemnit ledaco (a jejich velká předpověd počasí na France2 je naprosto strhující miniaturou), je tenhle televizní formát k uzoufání nudný. V Čechách to pochopitelně může být jenom horší.

~

Malému čtenáři patří velké uznání za nikdy nedokončený výpad proti neznapřechylovačům z listopadu 2003. S jeho pomocí jsem totiž přeslavně vyhrál menší svatou válku. Uznání ovšem neznamená, že odstoupím od svého podlého záměru.

~

Zdál se mi sen. Bloudím po tom velkém pařížském kruhovém objezdu, když najednou na mě zpoza rohu (!) zavolá můj kamarád, pojď sem, mám tady auto. Sedneme si do auta, on se na mě podívá, a říká: Zdeňka podala žádost o rozvod. A pak další sen, bez příběhu, jenom s mou plešatou hlavou.

Asi bych potřeboval nějaký ten héliový balónek.

4 komentáře:

  1. Habemus papamNebo, jak to křičí...A lobo může být papežem, když je rabínem?

    OdpovědětVymazat
  2. Může, rabín nesmí být papežem jenom v sobotu...

    OdpovědětVymazat
  3. nojo, ale v sobotu nesmí být asi ničím... takže co s ním? pokaždé ho na sobotu zavřít do sudu?

    OdpovědětVymazat