Češi a zábavní centra

Jsou zábavní centra zábavná? A kdo to lidem řekne?

Super článek v Hospodářkách: Češi nejsou zvyklí na zábavní centra?

Už ten nadtitulek: "Zábavní centra dávají spotřebitelům hodně na výběr, musí ale začít komunikovat, co to vlastně zábava je." Nebo podtitulek, do kterého by mČ jistě vepsal své tučné sic!: "Zábavní centra v ČR nemají dlouhou historii a jejich cílová skupina je hodně široká, takže se stále hledají cesty k jejich oslovení."

A: "K aktivitám zábavních center na českém trhu můžeme počítat různé kluby laser game, různé formy dětských koutků, kino, bowling atd. Na českém trhu ale pořád dochází k nepochopení anebo k nezájmu o tuto formu trávení volného času, takže zákazníka je nutné stále učit, jak se má bavit."

To je smutné, chlapci a děvčata, vždyť vy se ani bavit neumíte...

A: "Češi mají úplně jiný přístup k zábavě, než je tomu v zahraničí. Tam je běžné, že se lidé chodí bavit s partou přátel. U nás je to výjimečné."

Přestaňte vysedávat osaměle po hospodách a běžte se bavit, chce se zvolat. Nebo nechce?

10 komentářů:

  1. Projekt Človíčkov se stává mou nejnovější noční můrou."služby oddechu a zábavy" - uáá! "Nijak neobvyklou, a přitom klasickou" - ach! "Daniel Mikšovský ze společnosti Programers" (velké tučné sic)!Díky, udělal jsi můj den. Třikrát. Ten nový lifestylový magazín HN "A proč ne?", který jsem neměl odvahu otevřít, na webu je?

    OdpovědětVymazat
  2. Už nikdy do hospody! Pryč s chlastem! Vzhůru do dětského koutku! (Jen doufám, že se na mě nebudou dívat divně, jsem poněkud přerostlá.)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chodím se spolužáky bowling hrát dost často a s rodicči taky někdy jdeme.

    OdpovědětVymazat
  4. hanka to zase řekla hezky. a já také chodím na bowling

    OdpovědětVymazat
  5. Choďte víc na bowling! Zachraňte českou společnost!mČ: Žádného "A proč ne?" jsem si v RSS nevšiml, ale časem se to na web určitš dostane... Bděme!

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to myslíš, Týno? Mně to přijde normální. Ani si nesjem jistá, zda tím něco zachráníme. To je věc každého,jak se baví.

    OdpovědětVymazat
  7. Bowling se nejlépe hraje s alkoholem v hlavě... :)Nenuďte se a běžte postřílet své virtuální nepřátele do laser game centra...

    OdpovědětVymazat
  8. Ale i přesto se cítím jako plnohodnotný člen společnosti!

    OdpovědětVymazat
  9. Já prosím na bowling nechodím.

    OdpovědětVymazat
  10. "Tam je běžné, že se lidé chodí bavit s partou přátel. U nás je to výjimečné."Pravda, obvykle se chodíme bavit se svými největšími nepřáteli a s lidmi, kteří nám jsou nesympatičtí. Na západě je to tedy jinak? aha.

    OdpovědětVymazat