Kdo komu píše dopisy?

Otázka pro ty, kteří viděli Million Dollar Baby.

Asi jsem jediný na světě, komu se nový Eastwoodův film nelíbil, no budiž, žíly mi to netrhá. Ale v krásné recenzi Aleny Prokopové na Cinemě jsem se kromě různých šíleností ("Už dlouho jsem v kině nic podobného neprožila.") dočetl i toto:

"Krabice s dceřinými neotevřenými, ale pečlivě utříděnými dopisy Frankieho v našich očích mění v ubožáka: své nemožnosti znovunavázat ztracený vztah dal totiž přísnou metodičnost sběratele."

Já však byl přesvědčen, že ve filmu bylo ukázáno, pro jistotu řečeno, a navíc ještě jednou ukázáno, že to jsou jeho dopisy dceři, a že se mu vracejí. Tak kdo má pravdu a kdo je za kreténa? Já už totiž za kreténa dlouho nebyl, tak abych si přežehlil kostým...

8 komentářů:

  1. Kdyby na, ono to bude i v...

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíš jako i v papírový verzi? To si snad netroufnou...

    OdpovědětVymazat
  3. chinin = videl som to a musim suhlasit, ze je to iba dalsi film, kde sa snazi autor scenara nenechat nic na divakovu inteligenciu. Nie je to zly film, da sa dopozerat do konca. ale do konca som nevladal pozerat co si pamatam iba Get Carter ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. máš pravdu - on píše dceři a ta mu to vrací...

    OdpovědětVymazat
  5. alena prokopova13. dubna 2005 v 18:39

    co se da delat, jsem jenom prumerna novinarska cubka

    OdpovědětVymazat
  6. enimen má pravdu, máš pravdu!

    OdpovědětVymazat
  7. když ona si vymyslela takovou super cool větu a to by bylo škoda to nevyužít... jen proto, že to je blbost - nebuď blázen

    OdpovědětVymazat
  8. Alena Prokopová27. srpna 2008 v 12:11

    Nevím, kdo se za mne vydává, ale že jsem \"průměrná novinářská čubka si určitě nemyslím\". ta chyba mne samozřejmě mrzí.

    OdpovědětVymazat