Šokující odhalení případu Kožistka

Policie dnes vnesla zcela nové světlo do případu desetimilionového úplatku. Jedná se o svítilnu na dvě tužkové baterie.

Policie dnes přiznala, že poslanec Kožistka vlastně vůbec neexistuje. Vyšetřuje se podezření, že jde o jakousi zpravodajskou hru.

Prezident republiky ústy svého mluvčí vzkázal, že to říkal už od začátku a neexistence Kožistky ještě posiluje nedůvěryhodnost pana poslance. V následném průzkumu veřejného mínění vzrostla prezidentova obliba o dva procentní body a přehoupla se tak přes magickou hranici šedesáti dolarů za barel.

Policie byla dále nucena přiznat, že neexistuje ani žádný detektor lži. Ve skutečnosti jde o detektor kovu, běžný detekční rám, který policie levně získala z letiště Ruzyně. "Položíme otázku a čekáme, jestli rám pípne," vysvětlilo policejní tiskové mluvčí.

Večerka a Balík už nechtějí říct vůbec nic. Podle výpovědi jedné ze svědkyň, číšnice, která je inkriminovaný večer obsluhovala, byli na schůzce pouze sami dva a ožrali se jak prasata. "Tady lítaly i jinačí věci než nějaký melouny," uvedla číšnice do protokolu.

Kdo tedy měl dostat úplatek za potopení vlády? "Myslím, že bych manžela přesvědčila," říká Šárka Krosová, "deset milionu je nabídka, která se neodmítá."

Na tiskové konferenci nejsilnější opoziční strany vystoupil Ivan Lankr a vehementně požadoval odstoupení šéfa OSN Butruse Butruse Ghálího. Když mu přítomní novináři vysvětlili, že Butrus Ghálí vedl OSN jen do roku 1996, označil vše za policejní provokaci a poté se rozplakal.

3 komentáře:

  1. V základech humanitních věd nám paní profesorka včera připomínala, že nadcházející volby jsou naší (jako nás ve třídě) první možností, jak ovlivnit vládnutí v Čechách. Jenže proč se máme zajímat o politiku, když se dějí podobné aféry?

    OdpovědětVymazat
  2. To už ten svět pěkně pokročil, když profesoři učí na gymnáziích...

    OdpovědětVymazat
  3. že? Nás na gymnáziu také učili profesoři. Akorá jeden nás nutil, abychom mu říkali pane doktore, protože on přece není žádný podřadný profesor...

    OdpovědětVymazat