Mapa podruhé

Kromě toho, že jsem upravil předchozí mapu, tak aby si ji mohli stáhnout i naši méně inteligentní spoluobčani, přicházím s další mapou a přihazuji výklad. To vše, jako obvykle, zcela zdarma.

$$OBR11687$$ Pokud zesílíme všemožné podmínky, které nemá cenu laické veřejnosti sdělovat, neb by je, podobně jako lékařskou dokumentaci, nemohla plně pochopit, získáme mapku menší a tu je již možné studovat.

Co nás zaujme na první pohled, jsou sobci, kteří nic nedávají, pouze berou a hamouní. To jsou šipky, které se směrem k hamounovi zužují. Lobo, Enimen, MekBílová. Jak typický obrázek dnešní postmoderní společnosti.

Já jsem duševně spřízněn s Kryskou a Peťulkou ("Líbám, ženy, vás tak rád..."), zatímco na mě visí Gotcha (proč??).

Jediný vzájemný prospěch ze sebe mají Gotcha a Ta Neznámá. Tady mi asi něco uniklo i mezi řádky.

Ale abych nebyl nespravedlivý. Síť pochopitelně dále pokračuje, sobci nejsou tak sobí hnusci, jak se na první pohled zdá. Proč třeba není žádná vazba mezi Lobem a Enimenem? Znamená to snad, že spolu nemluví? Nikoli, vážení. Pouze spolu nemluví o mně!

Pokud bychom třeba expandovali uzel MekBílová (ach, ten řízný vojácký jazyk), nalezneme jisté kontakty s Tou Neznámou i Peťulkou (drží pohromadě, mršky).

A expandujeme-li Enimena s Lobem, to není vazba, to je tlusté lano!

21 komentářů:

  1. a já se ptám: kde je mé propojení s Lobem? A proč stojí mezi námi dvěma Petulka? Co to lano mezi mezi mnou a Gotchou? Proč nebylo okomentováno? A proč je Pídžej tak sám?

    OdpovědětVymazat
  2. nějak jsem nepobral na základě jakých vstupních dat byla ta mapka vytvořená?

    OdpovědětVymazat
  3. PK su já, ujel mi prstík...správně, proč tam trčím tak osamocen když mám rád tolik blogerů že by se ani na monitor nevešli? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vstupními daty jsou kompletní obsahy blogů, jak jinak.Propojení MekBílové s Lobem, stejně jako s Gotchou, software zcela popírá, existují pouze cesty délky 2, a to přes T.N. Nás neoblbnete!

    OdpovědětVymazat
  5. PJ: Z jiné mapy vidím velmi tvé silné vazby na Peťulku, T.N. a Zvířetník, trochu slabší na Loba a na Neurotika.

    OdpovědětVymazat
  6. pche, software zcela opomíjí ideovou propojenost některých blogů. A k TN mám náhodou taky silný lano, né takovej vocásek co ti tam vylez...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teď už tomu vůbec nerozumím. To je ale zvrhlé. Ještěže tam nejsem :-))

    OdpovědětVymazat
  8. MekBílová: A no tak jo, slabší vazba přímo s Lobem by se dala vystopovat, ale pouze od něj k tobě! Vazba na T.N. je velice silná, jenom to na zobrazené mapce není pořádně vidět.

    OdpovědětVymazat
  9. já tomu taky pořád nerozumim: jak jako podle obsahu blogu?

    OdpovědětVymazat
  10. nojó nó. to je problém takovejch introvertních blogů jako mám třeba já. můj čtenář musí umět číst mezi řádky a pak taky nějaký ty vazby vyčmuchá...

    OdpovědětVymazat
  11. pchááá - stejně světu vládnou zednáři!

    OdpovědětVymazat
  12. čekal jsem, že budeme s TN odhaleni, to jo. ale takhle?!

    OdpovědětVymazat
  13. Ovšem myslím, že velmi významné je to, že já a Kryska jsme tam dvakrát. Visí na mě sice jen Kryska a Drak Ah (evelina), ta ovšem hned dvěma lany! Zřejmě se jedná o zvlášť silné pouto.

    OdpovědětVymazat
  14. Tipoval bych: stáhl si celý blog v jednm souboru (potažmo dosáhl analogického výsledku nějak jinak strojně) a spočítal, kolik je odkazů jinam PŘÍMO V TEXTU, tj. nikoli blogroll.Taky bych tipoval, že méně inteligentní jsme v tom, že používáme prohlížeč, který má s jeho grafovým generátorem, ať už je to co je to, rozepře ohledně toho, jak má vypadat hlavička PNG, i když chyba dost dobře může být na redmondské straně. Ale není ho žádná škoda, formátu; možná je open a free, ale špatně komprimuje.

    OdpovědětVymazat
  15. To ale pěkná konspirační teorie! Leč, jak už tak teorie bývají, je falešná a prázdná...

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám také tlusté střevo!

    OdpovědětVymazat
  17. Bingo! Zadá se url, vypadne obrázek, víc v tom vlastně není. A ďábel že by lezl ke křížku? Takového neznám!

    OdpovědětVymazat
  18. čumim jak blázen a než abych napsla nějakou kokotinu, tak radši napíšu, že souhlasim s gočou (pochopitelně) i mekbílovskou (pochopitelně)

    OdpovědětVymazat
  19. já to nepobral. a to znamená, že je to kravina!

    OdpovědětVymazat
  20. Jsi zlý, zlý, zlý! To chceš být rabínem?

    OdpovědětVymazat