Procházka po blozích

I uplynul zase nějaký čas a já dospěl k tomu, že je třeba aktualizovat sloupec -čtu-. To je ale pracné, neb se musí do šablony, furt nějaké http, tečky a lomítka, prostě děs.

A přece existují blogy, které čtu pravidelně a nedočkavě, i když tam vpravo yat9m ještě nejsou uvedeny.*)

* Milí čtenáři, v době, kdy byl tento příspěvek psán, měl Chinin pravý navigační sloupec, ve kterém byly pod nadpisem -čtu- seřezeny odkazy na blogy, které pravidelně čtu. Pokud tam dnes tento sloupec není, což je vysoce pravděpodobné, pokud je zrovna rok 2005 či vyšší, jistě si ho tam dokážete představit. Důvěřuji vám.

Update 2005: Kdybych to neříkal. Teď je to vlevo pod Odkazy.

Vrátil jsem se k blogu ENimEN, jež je psán s citem a láskou k zelenému listu, nadmíru povrchně a s dostatečným nadhledem, prostě je to blog jako bok, teda blug jako buk.

Vrátil jsem se k Peachovinám 2, které sice kvalitou kolísají, ale pokud se vydaří počasí, jsou ještě vtipnější než ENimEN. A proč si to nepřiznat, vtipnější než Chinin. No, to jsem trochu přehnal, ale budiž.

A konečně jsem objevil Howadoora na cestách, jehož literární a svalové ambice se vymykají běžným blogům. Poetické čtení.

To jsou tedy mí tři nejnovější favorité. A abych nezapomněl, řetězka začala po nějaké době zase psát tak, že se to dá číst.

7 komentářů:

  1. pozitivní vlny ani ne, to byla dost výjimka, která se u mě vyskytuje tak třikrát ročně :o/ale nikomu nebránim pokoušet se mi je navodit :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Pardon, já se překoukl, už od 17. listopadu. :-)A proč, to je spíš otázka na tebe. Nezachytila jsi nějaké pozitivní vlny kolem poloviny listopadu?

    OdpovědětVymazat
  3. já si to neberu, neboj, mě je v podstatě jedno co si kdo myslí. spíš jde o to proč :o)a proč zrovna 20.? ten den jsem nic nenapsala :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Co tím chtěl básník říci... Básník chtěl, básník toužil státi se trpaslíkem... :-)Neber si to tak, jenom konstatuji, že od 20. listopadu je to tak nějak víc ke čtení.

    OdpovědětVymazat
  5. co tim chceš říct?jako že když nepíšu o sobě, že to je zajímavý??

    OdpovědětVymazat
  6. ...máš recht, co se dá dělat - je to tak. Aspoň už vím, že je to počasím:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Občas mrkni na strejdu Egiho, u Howa najdeš link ;-)

    OdpovědětVymazat