Je po inventuře: Máme manko!

Manko je vážná věc. Asi budou padat hlavy.

Zpráva o inventuře

Ve dnech 17. - 19. listopadu 2003 proběhla inventura blogu Chinin. Naskladněno bylo 197 článků a 4752 zákazníků, tzv. čtenářů.

V evidenci skladových zásob byly zjištěny závažné chyby a nedostatky. Jedná se zejména o zcela chybějící zápisy z Anglie (červenec 2003), konkrétně:



  • hotel a jeho podivnosti (minibar, postel, příhoda s platební kartou)
  • Londýn a jeho podivnosti (West End, divadla, nákupy, metro)
  • Bracknell a jeho podivnosti (obchody, cesty, The Ring, pošta)
  • Heathrow a jeho podivnosti (stávka)

Další chybějící články jsou:



  • vzpomínky na první taneční
  • stěhování
  • Řekni NE blogování, druhý příběh

Přestože byly tyto články explicitně či implicitně slíbeny, zákazníkům Chininu jsou soustavně upírány.

Dále je nutné napravit drobné nesrovnalosti v datování příspěvků z let 2000 a 2002, které jsou (zřejmě omylem) zařazeny do roku 2003. V této souvislosti je nutno zdůraznit, že dosud nebyly zveřejněny poslední tři zápisy z roku 2000 a poslední zápis z roku 2002.

Blog Chinin nebyl shledán kódově validním.

Úroveň péče o zákazníka je obecně velmi nízká. Rozdělení rubrik je nevhodné, navigace je matoucí, vyhledávání nefunkční. Grafika působí depresivně. Na připomínky v knize přání a stížností vedení blogu nereaguje (z poslední doby např. dotazy: Jak bylo v Brně? Co ženevská opera?)

Navíc se v Chininu neustále mystifikuje. Zveřejňují se v něm fámy, rozhovory s fiktivními lidmi (naposledy s neexistující PhDr. Šiškovou), smyšlené příběhy. Zákazníci jsou tak manipulováni a velmi snadno uváděni v omyl.

Rozsudek

Zodpovědným osobám se ukládá, aby výše zmíněné nedostatky řádně napravily, a to nejpozději do 31. prosince 2003. Jinak se vystavují postihu dle vyhlášky o existenci a správě veřejných blogů, vydané Ministerstvem výživy dne 21. 4. 2003.

5 komentářů:

  1. Já se těším na zprávu o ženevské opeře. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za podporu, snad mě Ministerstvo výživy nezavře.Krouškované ů byla pochopitelňe příspjěfková natsáska. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je perfektní (-; Mimochod: kókal jsem na ten partitiv-numerativ, je to tak, jak jsem říkal, ale vidím, že s pí PhDr. Šišatou si už nemusím dělat starosti (-; A ještě něco: ta inventŮra (kroužkované ů) v jednom starším příspjěfku... Au au au (-;

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj styl je naprosto bezkonkureční, Chinine, pardon, Petře. :-) A o tom Londýně bych se taky ráda dozvěděla.

    OdpovědětVymazat
  5. jaký by byl ten postih? A vůbec, sem s tou vyhláškou, byla zřejmě před blogerskou komunitou řádně utajena.Jak se pak někdo má řádně blogersky chovat, když o ní vůbec neví?

    OdpovědětVymazat