Uáá! Bublan mluví

Toho člověka by snad vůbec neměli pouštět na veřejnost.

Bublan, toť nový Blekota a Mekota. V rozhovoru pro MF Dnes opět září. Ty největší žblebty jsem už zaznamenal.

Bublan říká asi toto: Kdyby policie nezablokovala dálnici, zákon by mohl být porušen. Jaký zákon, to se přesně neví.

Kdyby snad hrozilo, že by nějaký zákon mohl být porušen někde jinde, třeba na mítinku KSČM, tak je to něco úplně jiného.

A kdyby to snad hrozilo u něčeho takového, jako je fotbalový zápas, tak je to úplně v pořádku, protože fotbal je každý týden a lidi jsou zvyklí! Neboli: Kdyby byl Czechtek každý týden, tak je to úplně v pořádku, ale ti hajzlové se sjedou jenom jednou za rok a straší obyvatele!

(Mimochodem, zrovna hygienici to mají obráceně, a na zcela výjimečné akce se hlukové normy téměř nebo vůbec nevztahují. Ale Bublan neni hygienik, Bublan je přece tén, né, kanystr, teda é, tó, mynystr.)

A lži nejsou lži, ale nedorozumění, a násilí není násilí, ale ojedinělé případy, které nejdou po podstatě věci.

3 komentáře:

  1. muhehé, vidím, že tě nadzvedly stejné výroky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatímco správný argument by byl "zatímco fotbal se koná na stadiónu, který je k tomu zkolaudován"; ale kdo z nás se může spolehnout, že má vždycky správnou odpověď pohotově?Tuším už jsem to někdy někde říkal, ale podle mého zdroje z MV je Bublan osobně hrozně hodný člověk, ale měkký ještě víc než Špidla a budící všeobecný údiv, co mohl dělat v tajných službách; řízení silového resortu bylo nad jeho síly i stadardně, natož teď.

    OdpovědětVymazat
  3. To bych mu ještě jediné věřil, že je hodnej. Ale proč lez do (téhle) vlády a co tam dělá, to je mi opravdu zvláštní - ostatně novinové rozhovory s ním na libovolné téma vypadají obdobně blekotavě. (Jinak ta otázka směřovala k chování fotbalových fanoušků, tam bys ani s kolaudací neuspěl.)

    OdpovědětVymazat