Jídel nízkých vyšší dívčí

Snídaně, jakých už nebude.


Jak se čas chýlí, vracím se ke starým praktikám. Honem, honem, ještě si to všechno užít! Před pár měsíci byl největší lahůdkou český chléb namazaný českou zabijačkovou paštikou od řezníka Jelibo. Ale toho udu mít za chvíli plnou ledničku, teď je potřeba si ještě naposledy užít!

A tak se cpu krevetami, šneky, mušlemi, zajídám to bagetou a zapíjím portským. Nerad bych jmenoval, ale někteří z nás (či spíše z nich!) snad mají vůči takovým jídlům odpor!

Jen se podívejte na tu harmonii barev. Ta bílá, žlutá, hnědá a zelená, jak pastelově poetické! Ta žlutá, to je jak husí játříčka! Nebo ty větší mušle, oranžové a černé. Není to nádhera?

$$OBR45550$$

A není čeho se bát, následující obrázek jasně ukazuje, že mušle neobsahuje nic škodlivého, nic ošklivého. Samé dobrůtky.

$$OBR45551$$

Tak tedy dobrou chuť, pokud zrovna obědváte...

7 komentářů:

  1. Bleh! Z toho všeho bych dal jen tu ciabattu :)Játra po kurzu biofyziky nemůžu - ten bordel, co v nich je ...A jíst s mušlí celou její nohu a ústa ... a sifon! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já věděl, že ti tím udělám radost! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už sbírám materiál na protiútok! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krucihimlhergot, kdybys byl řekl, na co se chystáš, ještě dnes ráno bys mě v Ženevě uvítal! :o)) Takové dobrůtky!! Ach můj bože! :o) (Tak, jsme pěkně napapaní - kdy bude Potěr? :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. To tak, užírat mi, kuš kuš... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hamoune! To bych do Tebe nikdy neřekla! :o)) A Ludwigovi´s taky nedal ani kousnout, co?!

    OdpovědětVymazat
  7. prosím Vás jak co znamená to : ex-current siphon a incurrent siphon?? a co znamená palp a mantle cavity ... a water flow???.... prosím moooooc to potřebuji.. :)

    OdpovědětVymazat