Smutnosti tohoto světa

Then plainly know my heart's dear love is set on the fair daughter of rich Capulet.

Baz Luhrmann je bůh a Gotcha předbíhá. Konečně, po letech, jsem se dostal k Romeovi a Julii s Leonardem DiCapriem a Clairou Danesovou. Ach, ta poezie...

Jinak pochopitelně zůstávám věrný Kennethu Branaghovi. Ten starý lišák teď natočil Jak se vám líbí! Viděli jste jeho Mnoho povyku pro nic a Marnou lásky snahu? Tak jistě chápete mé nadšení.

Julie si vystřelila mozek z hlavy, ale decentně, aby se neřeklo. A já se živím cizími depresemi a m-kóliemi. Chudáček opička! Chudáček Žlutá tužtička! Pořádá soutěž, každou půlhodinu se připomíná, a kolik jí přijde odpovědí, kolik jí přijde komentářů? Ani jeden. Ani jeden! A komu je to hanba? Komu je to líto? Kdo se aspoň trošku zastydí?

A do toho všeho ten Gotcha. Jak dlouho se to chystám napsat o tom Bratříčkovi? Dva měsíce, minimálně. Jenomže tak je to se vším, ostatně - před kolika týdny jsem sliboval srovnání pana Pottera s těmi ostatními zrůdičkami? Prý zítra, pche - keep it real!

Pět minut do ukončení hlasování. A němota padá na zamrzlou vodu.

11 komentářů:

  1. zpusobujes mi jizvicky mladezniku!

    OdpovědětVymazat
  2. Žlutá je barva žárlivosti, moj oblíbená barva. Proč nejsou jizvičky žluté?

    OdpovědětVymazat
  3. Žlutá je barva sluníčka, pampelišek, narcisů, citrónů, housátek, tužtiček... :o) Mamede,kdyby jizvičky byly žluté, znamenalo by to jistou prožluklost organismu v oblasti jater! A hlavně - kdybys mě žluté jizvičky, každý by Ti je záviděl!

    OdpovědětVymazat
  4. hele, potřebuju to vědět dost nutně, kvůli práci: napsal to kryl už roku 67? hrál to už tehdy v teplicích ve stejné úpravě, jakou známe z desky? a proč později posiloval legendu, že to složil v onom vlaku? díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moje jizvicky jsou zlute! ;-))

    OdpovědětVymazat
  6. Ale jenom proto, že v tiskárně nečekaně došla obálka modré barvy! :-)goča: že jsi to ty, sepíšu to ještě dnes

    OdpovědětVymazat
  7. to mi moc pomůže. ale nepřeháněj!

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím usilovně hledám, kam jsem to do toho stěhovacího bordelu založil... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. chudák opička? keep it real? pane bože!

    OdpovědětVymazat
  10. Zdá se, že už si vzpomínáš...

    OdpovědětVymazat