Ranní běh 14

Nůůda.

10.15 - 10.20 - 10.25 / 144

Vidíte ten tep?! Dnes je zamračeno, tak jsem si dovolil vyběhnout později.

A protože někdo trucuje ve výtahu, ještě jsem si k tomu přidal pět pater během.

Počet jánevímčeho (prostě se mi líbí mít na konci nějaký ten počet, ale ničeho jsem si nevšiml, kromě projíždějícího autobusu č. 28): 28.

13 komentářů:

  1. Běh 14, autobus 28? Zítra uvidíš bus č. 30! Vsadím na to svoji dobrou pověst ...

    OdpovědětVymazat
  2. ach, znovu ve formě a rovnou 28? gratuluju! jinak děkuji všem (ehm, mamede) za otázky na můj zdravotní stav: příští týden zkusím nohu zmermomocnit, takže už asi tušíš, co tě čeká...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ona je to další vážná nemoc? Já myslel, že jen relaxační pauzička...

    OdpovědětVymazat
  4. Tuším ... už včera jsem nějak cítil kyčel a první dvě kola jsem si připadal jako sprintující hrbáč s dřevěnou nohou ...

    OdpovědětVymazat
  5. p~o: vážná nemoc nikoli, pouze extrémně nepříjemný a vytrvalý pozůstatek přespřílišné lokomoce pod vlivem: vzhledem k tomu, že noha bolí pořád stejně, asi už není na co čekat...nepřítel mušlí: tobě stačí jen naznačit, viď? ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel ... někdy mi to pálí neskutečně rychle, jindy je to ale jako mluvit do dubu ... baj dh vej, Mechanik je Mechanik kvuli Citu slečny Smilly pro sníh?

    OdpovědětVymazat
  7. mechanik je široký jako medvěd, a kdyby se v přikrčených ramenou narovnal, byl by impozantní. ale chodí s hlavou skloněnou, možná aby se tak omluvil za svou výšku, možná aby se v tomhle světě nepotkával s dveřními rámy.mám ho ráda. mám slabost pro ztroskotance. pro invalidy, cizince, třídního tlusťocha, pro ty, se kterými nikdy nikdo netančí, pro ty bije mé srdce.

    OdpovědětVymazat
  8. Mamed: autobus č. 30 už zítra? Pche, nejdřív tak za dva roky... a seš bez pověsti.

    OdpovědětVymazat
  9. Mamed: autobus č. 30 už zítra? Pche, nejdřív tak za dva roky... a seš bez pověsti.

    OdpovědětVymazat
  10. Hehe Gočo, dočetl jsem to k stránce 80 a podobně, ale tohle jsem si taky zapamatoval :)Tibor: dvojí příspěvěk nepřidá dvakraát na pověsti :)

    OdpovědětVymazat
  11. mamed: pověst e mě za to vejš

    OdpovědětVymazat