Proč Kerry nevyhraje

Je to všechno jenom taková bublina... až na to, že nikdy nepraskne.


- Koho budeš volit?
- Senátora Kerryho.
- A proč?
- Protože nemám rád Bushe.

A je jedno, kdo tam bude stát, a jaké bude mít vlasy. Nevolí se pro Bushe a pro Kerryho, volí se pro Bushe a proti Bushovi. A to je málo.

Kerry nabízí to, co může nabídnout každý. Kromě Bushe. Nevedl jsem národ do války. To se lehko říká, když nebyl prezidentem. Já taky nevedl národ do války.

A základem přece není svoboda nebo touha po pravdě, základem je bezpečí. A bezpečí zajistí svobodu s otisky prstů, a nastolí vyšší spravedlnost.

Když válka je mír, otroctví je svoboda a nevědomost je síla, co byste chtěli víc?

5 komentářů:

  1. dík. hezký článek. ale já, který pravidelně čtu rosťovy emaily, tak vím, že fox news je jediné pravdivé zpravodajství (hnusní commies na cnn, to je pro mě stejný póvl jako pro ty levičáky, co křičí, že je to administrativou uplacený nástroj imperialismu). bush je demokracie a všichni ostatní jste budižkničemové a levičácká chátra.

    OdpovědětVymazat
  2. ps: jen si tak říkám, že v zásadě lepší je bush než kerry - aspoň je to očividné a nikdo pak nebude plakat. kdyby vyhrál kerry, spousta lidí by do něj vložila úplně marné naděje.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Cožpak Rosťa, ale když totéž v Magazínu MfD tvrdil Walda Matuška, to bylo něco... BTW zdá se, že rozhovor na iDnes dali a zase stáhli.

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec s tebou nesouhlasím. Jsou důležitější věci než je osobní svoboda. Deštnmu pralesu otisky prstů nepoůžou! Výsledek amerických voleb je hrozně smutný a ukazuje, že lidé vůbec nemyslí na věci jako je ochrana životního prostředí, práva žen a neutlačování homosexuálů apod. Myslím si, že Bush je hloupý a je mi líto všech umělců, kteří pomahali Kerrymu ke zvolení. Ve škole jsme dnes v angličtine hlasovali a pro Bushe nezvedl ruku nikdo. Tohle je moc smutný.

    OdpovědětVymazat