Kritikou k lepším zítřkům

Zvláštní - od té doby, co jsem na jakési ředitelství EU napsal, že jsou bandou neschopných kreténů, mi sice už nikdo neodpověděl, ale přesto se cítím lépe.

Kritizovat se musí, i kdyby na chleba nebylo. A tak jsem si o víkendu přečetl svůj scénář, šel jsem do koupelny, podíval se na sebe do zrcadla a řekl si do očí: Napsal jsi sračku, kamaráde. Takže znovu a lépe.



A skutečně to vypadá lépe. Úvod už je zcela jasný, znovunapsaný, znovuzrozený, a se zbytkem se ještě poperu. Z tohoto místa, a nebo ještě raději z tohoto místa bych rád poděloval především Mekbílové a Lobovi, kteří přispěli (i když někteří z nich ne zcela chtěně) a snad ještě přispějí ke zdárné podobě tohoto veledíla.



Postava holky modrooké byla úplně vypuštěna, jinak snad ale seznam osob nedoznal závažnějších změn. Spor mezi Tou Neznámou a Enimenem, kdo bude hrát Kačenu Mývala, se snad nějak vyřeší ke spokojenosti všech. A Loba prosím, aby sobě vyhledal Janu Vanu, která s ním bude ochotna sehrát jednu naléhavě explicitní scénu.

14 komentářů:

  1. no, snad se někdo najde...bylo by velkým zádrhelem, kdyby byla nafukovací?

    OdpovědětVymazat
  2. To tedy ano, protože v příběhu sehraje ještě důležitou roli...

    OdpovědětVymazat
  3. hm, třeba se přihlásí ona tejmená fanynka č.3...

    OdpovědětVymazat
  4. No hlavně když to nebude Tommaser...

    OdpovědětVymazat
  5. kačena je můj spolužák a já se myju velmi rád - musím hrát kačenu mývala já!

    OdpovědětVymazat
  6. to jsem teda zvědavá, JAK se ten spor mnou a tím budižkničemu vyřeší :-(

    OdpovědětVymazat
  7. No zatím jsi ve výhodě, T.N., jednak jsi tu byla na návštěvě a jednak už jste s H.L. (která si dělá zálusk na křižníka) sehraná dvojka. Ale pozor, Kačena není jen hejsek, je to též intrikán!

    OdpovědětVymazat
  8. však žádné intriky mi nejsou cizí! enimen by si mohl střihnout janu vanu - jsou přeci s lobem také sehraná dvojka! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. já bych byl jen pro - kdo by měl hrát janu vanu, když ne můj nejlepší kamarád?

    OdpovědětVymazat
  10. No a seženeme mu paruku nebo jak?

    OdpovědětVymazat
  11. ...a navíc začínám mít potíže s větnou stavbou, vždyť já už ani větu neudržím!

    OdpovědětVymazat
  12. já bych ještě poprosila scénáristu v rámci přípravy na roli, jestli by mi nemohl říci, kterými mastmi přesně bych měla být mazaná (všechny na sebe z prostorových důvodů nemohu jak jsem o víkendu zjistila), aplikovat. Kdybychom alespoň mohli vymezit výrobce - Slovakofarmu Hlohovec či Beiersdorf, P~O poraď!

    OdpovědětVymazat
  13. Klid, Mekbílová, dýchej zhluboka, všechno bude v olrajtu! Diskusi o rekvizitách, sdílení scénáře atp atd ovšem povedeme pouze emailmo, abychom to tu za á nezahltili a za bé udrželi v tajnosti před diváky.

    OdpovědětVymazat