Bývalo jich o čtyři méně

Byly doby, kdy jsem neměl žádný mobilní telefon. Proč mám najednou čtyři?

Jeden asi věnuju kamarádovi. Siemens nebo Nokii? Ona je ta třicet tři desítka fakt docela pěkná...



Pak je tu ten starý Siemens M35 nebo kolik. Toho asi dám do bazaru, co s ním jinak. Snad kočkám na hraní? Chybí mu vzadu takový ten šroubeček.



A z těch zbylých dvou - jeden asi prodám. Nebo zahodím, kdo by dneska chtěl mobil. A zůstane mi jeden, kterým stejně nebudu telefonovat, a kdybych náhodou potřeboval, tak se rozbije.



To bude pech...

3 komentáře:

  1. Svými nepodloženými mateřskými obavami jsem byla letos donucena si mobil koupit. Nosím jej u sebe, jen když je dcera mimo domov. Takže málokdy. Jinak leží v kabelce ve skříňce a pokud vyzvání, nevím o tom. Jaksi jsem ho stále nedocenila.

    OdpovědětVymazat
  2. Proč jsi si vlastně pořídil čtvrtý mobil, když už jsi měl tři? Ale bez mobilu se stejně dnes člověk neobejde. Sice můžu někomu zavolat z budky, ale tam ti těžko někdo zavolá nazpátek nebo pošle smsku.

    OdpovědětVymazat
  3. 3310 je hnusně tlustá - do bazaru s ní, m35 vydrží na baterku jen chvíli, ale kočičákům by se líbil - nech jim ho na hraní, budeš mít krám po ruce když tvůj defautní třeba upadne na asfalt. ze zbylých dvou místo krásnějšího vyber ten tenčí nebo co se líp ovládá.koukám vpravo na zajímavé příspěvky - pohledám v minulých článcích

    OdpovědětVymazat