Ustavení rabína, kompars a tak různě

Převážně organizační issues.

Pokud to ještě nevíte, Jihočeské matky (proslavené loni akcí Jihočeské matky dětem, při které rituálně naházely do kontejneru dílo ďáblovo), se letos u příležitosti prvního všedřepíkářského sletu spojují s Pražskou obcí bloggerskou. Rituální obřad ustavení nového vůdce bude součástí filmu Koloušci útočí, a vy, milé matky, drazí sportovci a naši další příznivci, se tedy stáváte automaticky komparsisty. Nechce se od vás nic jiného, než abyste v klidu popíjeli a na daný pokyn náhle zemřeli.



Kromě toho ale ještě potřebuji takových asi pět lidí, kteří budou ve filmu déle, sehrají totiž vítání na vlakovém nádraží. Takže se prosím hlašte!



A konečně žádám představitele hlavních rolí, aby se mi, pokud tak ještě neučinili, ohlásili mailem, abychom mohli probrat podrobnosti.



Kromě herců pochopitelně přivítám i členy filmového štábu: klapku, assistant to Mr. Lobo, assistant to Miss Mekbílová, maskér/ka a další.



Z rekvizit zatím usilovně sháníme kápi a kostliveckou ruku (není potřeba celá paže).

16 komentářů:

  1. A jaké jsou tedy ještě role?

    OdpovědětVymazat
  2. a my s T.N. nedostaneme asistenta?

    OdpovědětVymazat
  3. Hlásím se jako asistentka k Loar.

    OdpovědětVymazat
  4. a ti kdo se přihlásili o role se jmény (nebo alespoň popisem činnosti) je automaticky dostali, nebo je třeba někoho ještě podplatit? :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Nezdržuj se psaním komentářů a šij si kostým na Helenku! :-))

    OdpovědětVymazat
  6. hm hm, jsem z toho dajaká zmatená ;) je tam nějaká role pro rybu? ;) něco jako u vody ;)))) esli né, hlásím se na klapku ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Rybushka: a má někdo už tu/toho Smrť/e? (otázka i pro Symbola)

    OdpovědětVymazat
  8. P~O: že ty budeš rejža? :o) jsou alespoň vyhřívané šatny? catering netřeba, když jsem za barem :o))) jaký kostým? řeklo se v čem přijdu, ne? ;o) buď rád, že nepracuji jako dojička :oD

    OdpovědětVymazat
  9. Vyhřívané šatny v nezávislém filmu? Nikdy! Navíc budeš skoro furt za barem...

    OdpovědětVymazat
  10. v tom případě si tedy vezmu hlavně pushupku a jinak můžu klidně přijít v teplákách :o)))

    OdpovědětVymazat
  11. No to bude úplně optimální! A byla jsi doufám někdy u moře? Abys byla přesvědčivá...

    OdpovědětVymazat
  12. jednou či dvakrát, jenže ve věku, ze kterého nemůže má kostýmní tvorba čerpat neb jsem se toulala po písku nahatá :o))

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych Trillian poradila, ale nevím, jestli je La Manche (nebo jak se to píše) to pravé moře. Takže, dlouhé kalhoty, svetr, nepromokavá větrovka a voděodolné boty... Slabší povahy přidají šálu a čepici.

    OdpovědětVymazat
  14. loar: stvořím originální kombinaci mořské panny a starce a moře :o)))

    OdpovědětVymazat