Je třeba hubnout, hleďte, není zbytí

A kdo pozná, od koho jsem převzal titulek, je fakt machr. I vám ostatním ale prozradím druhou nejlepší dietu na světě.


Rozhodl jsem se, že skoncuji se svými tuky. Už žádné posměšky a poťouchlé narážky! Mé tělo bude pevné a pružné.

Pochopitelně jsem nejdříve přistoupil k nejlepší dietě na světě, k dietě Heleny Růžičkové: Všechen tuk se musí vymočit! Ale ani po půlhodině usilovného sezení jsem neuspěl.

Takže jinak, dietu si vymyslím vlastní, a bude tedy druhé nejlepší na světě. Dieta se skládá ze dvou částí: stravy a cvičení.

Základem stravovací části je tvrzení, že tukové buňky nejsou padlé na hlavičku. Když začnete omezovat přísun jídla, začnou se obávat třetí světové války, hladu a strádání, a protos e zabarikádují ve svých pozicích a nevyženete je ani grosskoštětem.

Taktika tedy je: Jíst hodně! Furt! Co nejvíc! Šestkrát denně. Tím tukové buňky ukolébáte a možná zmizí i po dobrém.

Omezení jídelníčku také není správné. Jíst se musí všechno. Ale když vám něco chutná a navíc je to zdravé, tak si toho prostě dejte víc. Já mám výhodu, že mi chutná skoro všechno, na svačinu si klidně vyložím ústa syrovým špenátem.

A taky se musí pít, voda je děsně užitečná. Před jídlem skleničku, v průběhu jídla další dvě.

Cvičební část pochopitelně obsahuje dřepíky. Tukové buňky, které polevily ve své ostražitosti, takovým jedním dřepíkem odpadnou tak rychle, že vás vaše okolí začne považovat za malomocné.

Program se ale asi musí trochu rozšířit, to je jasné. Rozhodl jsem se, že to bude program sedmidenní, ale zatím mám jasno jenom v pondělku.

Pondělí: Odpočinek.

Člověk jde po víkendu do práce, má toho plný zuby, takže je pondělí tím nejvhodnějším dnem k odpočinku a relaxaci. Ostatní dny ještě nemám promyšlené, ale jistě mě bude nějaký váš komentář inspirovat.

5 komentářů:

  1. na všechen tuk je třeba navázat THC a pak to vykouřit!

    OdpovědětVymazat
  2. hm, tvoje dieta se mi líbí ;) asi se k ní připojím :-) jo, právě jsem shodila tak tři tukové buňky při snaze oloupat scvrklej pomeranč. Další tři půjdou pryč při pokusu omýt upatlanou klávesnici ;)

    OdpovědětVymazat
  3. proboha! podivej se, jak mas hubeny kolena! ;-)))

    OdpovědětVymazat
  4. loar: Koukám, že jsem toho onehdá o sobě hodně prozradil... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jojo... vsechno, co reknete, muze byt pouzito proti vam :-)

    OdpovědětVymazat