Kvalitní recept s vejci

Co potřebujeme: Tak především vejce. Jinak by naše večeře byla opravdu chudá.


Naučím vás, jak dělat nejlepší míchaná smažená vajíčka (jak se to vlastně správně jmenuje?) na světě.

Nebudu vám kecat do toho, jestli je smažíte na oleji či na másle, jestli přidáváte cibulku, jestli solíte - to je úplně jedno.

Důležité je, že na pánev nehodíte celá vejce, ale pouze bílky. Ty řádně usmažíte a ještě řádněji zamícháte, a až poté na ně nalejete žloutky a necháte je jenom prohřát, musí zůstat tekuté!

Toť vše, je to geniální, jednoduché a lahodné. K vajíčkům servírujeme čerstvý chléb, vlašské ořechy a gin&tonic, a při jídle si pobrukujeme známou píseň.

Tluče bubeníček,
tluče na buben.
A svolává hochy,
hoši, pojďte ven.
Zahrajem si na vojáky,
máme flinty a bodáky.
Hola, hola, hej,
nikdo nemeškej!