Jihočeské matky dětem: Kdy, kde, jak

Přinášíme aktuální zprávy o masové akce Jihočeské matky dětem.

Ponejprve tedy: Stále máme akutní nedostatek časopisů! Jestli se nechcete se svými skvosty rozloučit, vepište do nich svou adresu, Řetězka vám je vrátí!

Akce začíná shromážděním jihočeských matek dne 23. prosince 2003 v 17:30 před pražským hotelem Don Giovanni (metro Želivského). Průvod se zformuje a za zpěvu a hraní vánočních koled se vydá Izraelskou ulicí do ulice Nad Vodovodem. Cílem je první modrý kontejner v této ulici. Naposledy prolistujeme své věrné přátele a vhodíme je do kontejneru. Tím akce končí, účastníci se rozcházejí a zpoza rohu vychází do té doby skrytá Řetězka a vrhá se do kontejneru.

Pokud by nějaké skupině potenciálních účastníků pochodu nevyhovoval stanovený termín, je možné vyjednávat o jeho změně. Sledujte tyto stránky.

13 komentářů:

  1. No jen se neboj, já si týden před akcí projdu trasu a případně provedu změnu umístění kontejnerů...

    OdpovědětVymazat
  2. musim si vás vyfotit jak budete naštvaný, protože první modrej kontejner v ulici nad vodovodem je až po 15 minutách chůze ve vilový čtvrti :oD a tam se dostanete jen cestou kolem židovskýho hřbitova, kde nejsou skoro žádný světla a naprosti je zarostlej pozemek a opuštěný tenisový kurty :)))jo, mám to těžký, když mi někdy v noci ujede autobus a musim jít těch 15 minut pěšky..mimochodem, pro rejpaly a úchyly, v týhle ulici stejnak nebydlim, jen přes ni chodim s bifinkou do parku. a po celý dýlce s malejma odbočkama je asi deset modráků!!! (naposledy jsem je obcházela před 14 dny)

    OdpovědětVymazat
  3. musim si vás vyfotit jak budete naštvaný, protože první modrej kontejner v ulici nad vodovodem je až po 15 minutách chůze ve vilový čtvrti :oD a tam se dostanete jen cestou kolem židovskýho hřbitova, kde nejsou skoro žádný světla a naprosti je zarostlej pozemek a opuštěný tenisový kurty :)))jo, mám to těžký, když mi někdy v noci ujede autobus a musim jít těch 15 minut pěšky..mimochodem, pro rejpaly a úchyly, v týhle ulici stejnak nebydlim, jen přes ni chodim s bifinkou do parku. a po celý dýlce s malejma odbočkama je asi deset modráků!!! (naposledy jsem je obcházela před 14 dny)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tuhla akci podporim nejen pochodem ale i kupou casopisu (dva kufry) a to je nectu :o)))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  5. ad [8]Pšššt! Slavnostní předvedení je plánováno až na Mikuláše...

    OdpovědětVymazat
  6. Martin Žantovský1. ledna 1970 v 2:00

    Já se nezdám... (-; A jak kukám, ještě že jsem si všiml, páč už zas zmizla (-;

    OdpovědětVymazat
  7. Akceptuji. :-)Podívej se do nastavení a hledej "měsíce u archivů pouze číslem".Máš bod za to, že sis nové funkce povšiml jen několik málo minut po jejím uvedení do provozu.

    OdpovědětVymazat
  8. Martin Žantovský1. ledna 1970 v 2:00

    Já jsem matkakrásného milování,bázně boží a poznánía svaté naděje.Tak proč ne: beru Naši řeč, Slovo a slovesnost, Čtyřlístky a Mateřídoušku; myslíš, že to bude jako zápisné stačit? (-;

    OdpovědětVymazat
  9. ad [4]a když ti to prozradím, přidáš se k nám, jihočeským matkám?

    OdpovědětVymazat
  10. Martin Žantovský1. ledna 1970 v 2:00

    Éééé, sorre že zase tu votravuju, ale zase šlo něco mimo mě... Jak děláš odkazy na archívy ve tvaru 00/00? He... (-%

    OdpovědětVymazat
  11. Kamarádi, v časovém harmonogramu není zahrnut bod s názvem: joint! Ale jinak hlasuji pro.

    OdpovědětVymazat
  12. Uááá, co když se ztratím? Kolik má Želiwského wýchodů? Mno když jsou ty Wánoce, tak možná obětuju některý časopisy (o:

    OdpovědětVymazat
  13. Ja bych rad pomohl, protoze je mi Retezka (z blogu) sympaticka, ale:1] v Praze 23.12. temer stoprocentne nebudu2] ty casopisy nemam, tak maximalne CHip, PCWorld, Computer...

    OdpovědětVymazat