Jihočeské matky dětem: Další upřesnění

Akce nabývá nebývalého rozsahu, už je nás skoro pět...

Na četné žádosti účastníků akce se sraz posouvá ze 17:30 a na 17:15, přičemž čas odstartování průvodu se nemění (17:30).

Čtvrthodinka mezi 17:15 a 17:30 je vyhrazena blíže nespecifikovaným sociálním aktivitám (rozumíme si, že).

Dále žádám všechny naše příznivce, aby se pokusili stvořit nějaké pěkné logo celé akce. Protože logo je základ propagace. :-)

6 komentářů:

  1. Sociální aktivity bez zábran a bez lístku? A nevadí, že mám lítačku?

    OdpovědětVymazat
  2. sociální aktivity, a ještě bez lístku na metro! chtěl jsem se zúčastnit, ale nemůžu přece klesnout až tááák hluboko:-)

    OdpovědětVymazat
  3. petulka: je to přeci hned u metra želivská, teda pokud vím, tak se můžem v pět sejít dole na této zastávce metra - podmínkou je, že bez lístku:-) já jsem pro jistotu vzal na 23.12. na celý den dovolenou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě že nemůžu chybět, ale potřebowala bych nějakou oběť, která by tam šla se mnou. S mým {dez}orientačním smyslem se naskýtá možnost mého bloudění na druhém konci Phy... Oběti prosím o zanechání wzkazu (-: Heol loařino logo je super (-:

    OdpovědětVymazat
  5. Tak sociální aktivity? To bych si dala líbit...Pokud jde o logo, tak pokud vím, jediný grafik je tady ono dítě :-)Ačkoliv...jeden obráZek bych měla.http://www.sweb.cz/heol.loar/jm.jpg

    OdpovědětVymazat
  6. blíže nespecifikované sociální aktivity? Tak to si teda rozumíme:-) za tuto akci bych položil život, ale logo bohužel...

    OdpovědětVymazat