Vraž do toho čtyři vejce...

... a drobečky smeť do jednoho článku, protože nemá cenu to víc rozepisovat.

Oheň

V sobotu jsem měl na oběd smaženou rybu. Těsně před dokončením jsem rybu na pánvi polil ústřicovou omáčkou, která se samovolně vznítila, nechápu proč. Z pánve několik vteřin šlehaly metrové plameny. Ludwig se schoval pod křeslo, větral jsem ten puch půl hodiny, ryba byla dobrá.

Hasicí přístroj je na chodbě v nezamykatelné skříňce, nedá se s ním hasit nic pod elektrickým proudem - zkontroloval jsem hned po obědě.

Časopis

Jistý dotyčný, jehož netřeba jmenovat, se mě neustále snaží motivovat, abych napsal nějaký článek do jistého pochybného časopisu. Zmíním se, že jsem byl lyžovat - šup, ať prý napíšu, jak se ve Švýcarsku lyžuje. Jak se ve Švýcarsku cestuje, jak si najít brigádu, kde nakupovat se slevou, kde sehnat levné ubytování, čím se živit. Jako by si nemohl příslušné informace najít na Chininu a vhodně je zkompilovat...

Filmy

Půjčil jsem si Pláž a Čokoládu. Překvapily mě vystřižené scény. Zatímco v Čokoládě jsou zcela nepodstatné, v Pláži je jich několik dost zásadních pro návaznost příběhu. Zejména snídaně v hotelu. Přecpal jsem se sladkým.

Goran Bregovič

Přijede. I se svými svatbami a pohřby.

2 komentáře:

  1. flambování je cool:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nema vise suncaNema vise mesecaNema tebe, nema meneNiceg vise, nema joj.Pokriva nas ratna tamaPokriva nas tama joj.A ja se pitam moja dragaSta ce biti sa nama?

    OdpovědětVymazat