Kouzelné máslo

Pomazánka z dračích srdcí vás ohromila, nyní přichází recept, který zvládne opravdu každý. Recept na neskutečně dobré máslo.

Máslo nebudeme stloukat! Koupíme již stlučené, budeme pouze ochucovat.

Koupené máslo, stačí 50 g, nečekáme-li velkou společnost, necháme při pokojové teplotě změknout, aby se pěkně patlalo. Přidáme tlučený nebo nahrubo mletý pepř, a pořádně ho do másla zapatláme, aby byla hmota pěkně kropenatá.

Nejdůležitější chvíle! Do másla přimícháme několik lžic kvalitního ginu. A je hotovo.

Pak už jenom obcházíme společnost, která se nám mezitím nahromadila v obýváku, a s tajuplným pomrkáváním nabízíme chléb s máslem.

2 komentáře:

  1. Tvé recepty jsou zajímavé, asi tě ve Švýcarsku naučilo odloučení od rodiny, mnohým kuchařským kouskům. Pokud to tedy odněkud neopisuješ. Poslední recept zní jednoduše a lákavě, ale ja nepiju alkohol. Máš nějaký tip, jak gin nahradit? A musí to být máslo? Nezkoušel jsi to třeba s Ramou?

    OdpovědětVymazat
  2. doporucuju gin vypustit a pepr nahradit kvalitnim hasisem.

    OdpovědětVymazat