Na cizím blogu

Kéž bys byla po ruce jako noční poluce!

Začínám trénovat. To není žádná kávička jako ranní běhy, zde se vyžaduje síla a mravní integrita. Nejmenovatelný Nejmenovaný odlétá za oceán a já dostal za úkol spravovat jeho osiřelý blog, aby nikdo nic nepoznal. Tak tedy cvičím, zatím gramatické chyby a perexové veršovánky.

A začínám studovat styl. Ten byl ze začátku kolísavý, ale nakonec se ustálil na určité bodré poloze, ve které se, často jen v náznacích, odehrávají přýhody z rodinného či pracovního života, okořeněné kolemjdoucími přáteli. Kdepak psát o Sabině Slonkové či Petru Kolářovi, to se mohlo tak leda před dvěma roky.

O práci mám zakázáno psát, ale už se mi tu rýsuje pár příběhů s babičkou, teplejším mladším bratrem či přítelem masérem.

Bude to, myslím, zajímavá zkušenost. Pro mě, pro něj, i pro vás. A pokud se to vydaří, i já za čas jistě odletím za oceán...

10 komentářů:

  1. koukám, že už si pochopil, žže archiv není tak úplně smazaný:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonce bych, při vší skromnosti, řekl, že jsem si ho stáhnul dřív, než si ostatní všimli, že odkaz na něj zmizel. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A já dokonce v jednom souboru, ale je třikrát delší než gotcha - kdo to má číst?A doufám, že ten rým je řádně licencovaný od V+S!

    OdpovědětVymazat
  4. číst se to neodvažuji ano já! rým po ruce - poluce podle mě vymysleli kluci z vypsané fixy!

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, to jsou přesně ty bulvární lži a porušování autorských práv, které bych čekal!

    OdpovědětVymazat
  6. Rým je můj, V+S neznám a vypsané fixy vyhazuju!

    OdpovědětVymazat
  7. přáteleé, český pop vás potřebuje!

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Olmer, jste na mailu? Potreboval bych neco probrat.

    OdpovědětVymazat
  9. já si tedy myslím, že rým poluce-po ruce je od Schodiště, ale jinak neprotestuji!

    OdpovědětVymazat
  10. A já si zase myslím, že rým poluce-po ruce je nasnadě - takže klidně mohl vzniknout na x místech separátně a paralelně - proč ne? :o)

    OdpovědětVymazat