Nicnedělání

-Jaké máte špenátové pizzy? -Špenátovou máme jenom jednu, a to přímo špenátovou. -V tom případě bych si dal špenátovou. -Dobrá volba.

Velký výlet: Koupit koberec do růžového pokoje, kredenc do kuchyně, poličky na cédéčka, vysokou skříňku k baru a barový pultík.

Výsledek? Nula nula nic. Po trojité obhlídce koberců usoudit, že než tohle na zemi, radši se válet po betonu, slušná kredenc se nevyrábí, poličky pro sedm set cédéček taky ne, skříňky jsou moc úzké a pultíky moc široké.

Do toho objíždění bytů se stěhováky, to máte tady dva tři svetříky, tuhle pár knížek, a je z toho dvaadvacet kubíků. A sednutí k plánku a zakreslování - deprese, to se tam nemůže vejít!

A teď to plánování - kam dát high fidelity, jak k tomu připojit dva počítače, jak ty dva počítače připojit na internet, když kabel čouhá jen v kuchyni... a přehodit vypínač a termostat, protože jeden překáží a druhý také (hádejte který co).

A do toho mám ještě pracovat? Jo, v neděli do noci, a ještě příklady z logiky (zase (!) jsem se zmínil o větě o dedukci, ale podrobně skutečně až za týden). Tuhle práce, tamhle práce - chvíli si jí nevšímáte a už začíná vystrkovat růžky.

A poslední věci kolem svatby - poplatek na matrice, songy k obřadu, květinová výzdoba Prahy. Zajistit ubytování v Barceloně. Dort. Naskládat lidi do aut.

Až se to někde projeví - lup ho! Prošvihl jsem dnešní přednášku na téma Isaac Newton, alchymista, heretik a filosof.

No nic, jdu se dál flákat.

Hlínu kaktusům!

6 komentářů:

  1. Květinová výzdoba Prahy? Tak to bude vskutku událost veliká :)

    OdpovědětVymazat
  2. a máš nakoupený lubrikant na první manželskou noc?

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám, doufám v svatební dar!

    OdpovědětVymazat
  4. Svatební dar bude, ale jestli ho lze použít jakožto lubrikantu, to vážně netuším!

    OdpovědětVymazat
  5. zarizovani vymerovani koberce policky a skrinky na cedecka.. tim ted ziju uz skoro mesic... vzdycky po navratu z prace...je to zvlastni etapa zivota

    OdpovědětVymazat