Jihočeské matky Václavu Klausovi

Já bych poprosil Alenku, aby se podívala ještě jednou do diáře, mno, aby to odpočítala, jestli je to skutečně, skutečně potřetí, protože pokud ano, tak už to není nějaká nahodilá, nahodilá věc, to už je skutečně, skutečně cyklus.

Opravdu potřetí! Před Vánoci 2003 se Jihočeské matky poprvé zformovaly, aby zazpívaly turistům a rituálně vhodily do kontejneru časopisy plné falešných, zlých slůvek (důkaz místo slibů).

Před Vánoci 2004 svolaly Jihočeské matky první všedřepíkářský slet, který vyvrcholil ustavením rabína a natočením dokumentárního filmu (dva důkazy místo slibů).

Letošní vyvrcholení sezóny ještě nevykrystalizovalo, ale Jihočeské matky bdí a již iniciovaly několik polotajných až tajných akcí (např. akci L.O.B.O.). Zatím poslední z nich je akce zcela veřejná, totiž veřejná sbírka Ponožky pro Václava Klause.

Jejím cílem je sebrat dostatečné množství peněz k zakoupení kvalitních černých ponožek (zřejmě půjde o značku Yves Saint Laurent). Ponožky budou následně zakoupeny a spolu s průvodním vysvětlujícím dopisem odeslány Lívii Klausové, aby je Klausovi uložila pod stromeček.

Vybraná částka: 1025 Kč

Naši vzácní dárci a sponsoři:

asTMA: 25 Kč
Mek Bílová: 30 Kč
adbar: 20 Kč (po výplatě)
Mamed: 870 Kč
KK: 35 Kč
Paželv: 20 Kč
Loar: 25 Kč

9 komentářů:

  1. Zasílám 30 euro. STOP. Nakupte jed na myši. STOP. Namořte ponožky. STOP. Vše svedeme na Yvese St. Laurenta. STOP. Nebo na přistěhovalce. STOP. Nenamořené ponožky jsou falešné a prázdné a Václav by si je nikdy nevzal. STOP.

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu taky přispět na moření?

    OdpovědětVymazat
  3. Jak jsem říkal, jedině modré s hvězdičkama - ale zdá se, že žádné nejsou k mání; [socks "eu flag"] mi vygooglilo akorát harvieandhudson.com/product-view.phtml?id=461 (systém odmítá povolit klikatelný link).A Livia krátce, zdá se.

    OdpovědětVymazat
  4. Az dostanu vyplatu od sveho sefa, pridam svemu sefovi na socksy...at nezeru...35 korun!

    OdpovědětVymazat
  5. Zaokrouhlím částku o 20 Kč!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem dostala přidáno, tak mu věnuji celých 25 Kč ze státního rozpočtu...Existují ještě ponožky s podvazkama, co byly občas k vidění ve filmech pro pamětníky?

    OdpovědětVymazat
  7. loar: Přiznám se, také mě napadly!

    OdpovědětVymazat
  8. posílám 50 Kč, prosím o č.ú.

    OdpovědětVymazat