Reprofilace za studena!

Praštil tchýni uherákem! Nezavinil nehodu a přece ujel!

Dobrý den, vážení diváci a hlavně divačky, vítáme vás u dalšího dílu oblíbeného pořadu I já chci být krásná.

Ano, i dnes dvě z vás podstoupí omlazovací a zkrášlovací kůru.

Budete k nepoznání! A my už tu máme kosmetičku paní Oplotolovou, která nám vysvětlí, jak celá kůra probíhá. Dobrý den.

Dobrý den, tak tedy jedná se o proces, kterému odborně říkáme reprofilace za studena. V podstatě jde o to, že ten starý, ošklivý, zvrásněný povrch přehoblujeme, ty staré vyjeté díry, do kterých už se nikomu nechce, pěkně upravíme, a prostě to celé, jak my tak říkáme, zkrášlíme, že.

Dobře, a co znamená to za studena?

Tak to je úplně nová metoda, která k nám přišla z Kanady, a je to takový řekla bych průlom, protože my už tu zákaznici vůbec nenahříváme, naopak, my ji vlastně ještě maličko ochladíme, a pak už ji hoblujeme a hoblujeme, co to dá.

Děkujeme za vysvětlení a teď už snad nastal čas, abychom z vašich korespondenčních lístků vylosovali ty dvě šťastné, které zažijí reprofilaci za studena. Ondra už přináší osudí...

Ano a poprosím paní Oplotolovou, aby vylosovala dva lístky... ano, tak.. a ještě jeden... výborně.

Dnešními výherkyněmi tedy jsou, prosím fanfáry, silniční stavba II/368 Tatenice - Strážná a druhá... silniční stavba II/311 Lanškroun - Nepomuky.

Gratulujeme a příště se těšíme zase na shledanou.

Na shledanou!

1 komentář:

  1. V dnešním pořadu máme novou soutěžící, která si přeje vypadat jako jedna slavná celebrita."Dobrý den, představíte se nám a řeknete, jaký je váš výběr?""Dobrý den, jsem okresní silnice 43 a chtěla bych vypadat jako D5!"

    OdpovědětVymazat