Jak to bylo s bytem a s Ludwigem

To víte, odjet na měsíc, to není jen tak. Musíte si zajistit hlídání!

A já si hlídání našel zodpovědně. Nejdřív můj byt a Ludwiga okupovali mí rodiče, a pak se tam vystřídala špička české wifi minority, Patrick Zandl a Michal Klečka.

Asi nevíte, co to wifi je, já taky ne, každopádně mi celý byt zasíťovali neviditelnýma sítěma, a z Ludwiga udělali chodící anténu. Aspoň tak nějak si to představuju. Ale Internet doma pořád ještě nemám, na to jsou výše zmínění páni příliš malí páni.

Má matka byt pečlivě vysmýčila, až do jisté sterility, ve které se téměř bojím bydlet, a následující návštěvníci čistotu pečlivě udržovali, neboť si mysleli, že tak uklízím běžně a že je seřvu, pokud bych našel na zemi smítko prachu.

Ale já nic, šel jsem se vysprchovat, radostně jsem konstatoval, že lehce plesnivějící sprchový závěs je stále na svém místě, a pak už jsem jenom odhaloval různé drobné nedostatky vyplývající z nedostatečné komunikace mezi jednotlivými podnájemníky.

Takže: Ten dotyčný, kdo si tam koupil ta krásná jablíčka a nestačil je sníst, je schoval na tak pěkné místo, že jsem je našel až já. A nebyl to pěkný pohled, přátelé, opravdu ne.

Ale ta prošlá vajíčka byla ještě horší (mám fotky, ale asi nejsou vhodné ke zveřejnění).

A kdo zasvinil tu mikrovlnku a kdo vyrobil ty přehluboké rýhy na desce kuchyňské linky, to je zatím, jak se hezky říká, v šetření.

Žádné komentáře:

Okomentovat