Jak probíhají dny na D

Uklidněme jej a titulem se nám odvděčí - žádám i ostatní, aby psali příběhy na téma "jak to všechno dobře dopadlo". Toto je nefalšovaný deník (no dobře, trochu jsem to proškrtal) z roku 2003...

10. dubna

Dnes mi Lída věnovala tento deník. Ta je ale hodná! Mám velkou radost a budu si do něj psát každý den, kromě těch dnů, kdy do něj psát nebudu.

Dneska bych měl dočíst složitost. Většinu z toho přeskakuju, protože to vůbec nechápu. Stejně jsem to nakonec nestihl, povídal jsem si s Lídou. Zbylo mi na zítřek posledních 45 stránek.

11. dubna

Byl jsem na ASUKu a bylo to dlouhé. Odhlasovali jsme zvýšení limitu na potraviny (a tím i zvýšení ceny jídla) v menze o 5 Kč. Byl to těžký boj, na sockomu to těsně neprošlo. V dubnu bude seminář o tom, jak pořádat na fakultách anketu. Matfyz bude dáván za vzor, přestože tam anketa kolabuje a její organizace je v rozporu (nebo mírněji: v nesouladu) s univerzitním předpisem. To zas bude legrace.

Dočetl jsem složitost a čtu logiku. Lída chce jít do kina, ale mám já čas? Nemám.

12. dubna

Nakreslil jsem kočičku. Lída maluje a přeparkovala auto. Učím se, ale nejde mi to. Lída mě zkouší a jde jí to.

Snědl jsem poslední řízek. Lída snědla hnus. Ale jenom jako. Dal jsem Lídě vajíčko.

13. dubna

Zítra mám státní doktorskou zkoušku, a tak mám dneska depresi. Nic neumím! Lída se mě snaží utěšit, ale vůbec nechápe, že to vůbec vůbec vůbec neumím! Že to neudělám! Že mě vyhodí! Že budu ostuda rodiny! A matfyzu! A republiky! S hanbou zmizím do Ženevy a nebudu se smět vrátit!

14. dubna

Chachá, udělal jsem zkoušku, tralala! Všichni tu máme radost a bujaře oslavujeme. Teda zatím jsem tu sám...

Koupil jsem si Čajkovského symfonie, Lídě Mou vlast, chudinka žádnou neměla, a Petrušce Parsifala, abych odčinil, že jsem tu měsíc opruzoval. Dneska večer by měl přijít na Moskevskou malíř a zítra bych mohl zvesela začít bydlet ve svém. Ejchuchů. Udělal jsem skvělý salát z ředkviček, cibulky, špenátu, sýru a jogurtu. Ňam ňam!

7 komentářů:

  1. Tak to bylo a tak to bude! Chachá!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké. Mám ráda šťastné konce...

    OdpovědětVymazat
  3. No nás, skutečné fanoušky napětí a deníků matfyzáckých celebrit, by zajímaly právě ty proškrtané pasáže ...

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou veskrze nudné pasáže týkající se lidí mimo matfyz téměř neznámých, takže nuda nuda, šeď šeď.

    OdpovědětVymazat
  5. Něco veskrze nudného a nezajímavého jako \"Dnes jsem zase přistihl Karla s Patrikem v kuchyni zcela nahé, a to v zajímavé anatomické poloze. Jejich chabou výmluvu, že cvičí na praktika z fyziky, jsem nejen prohlédl, ale i odsoudil ...\"

    OdpovědětVymazat
  6. Tebe se u doktorsky ptali i na neco jinyho nez jak se mas? :) Spatne sis vybral obor!

    OdpovědětVymazat