Vánoční dárky

Začněte mluvit, o čem chcete. Nakonec stejně skončíte u koček.

Ne, to nevyhazuj, brání mi Ludwig, abych ty chuchvalce chlupů, které z něj padají, hodil do koše. Dáme to Ufounovi k Vánocům...



Nejkrásnější dárek jsem již dostal. Nadělit jsem si jej musel pochopitelně sám. Určitě jste už viděli v profesionálních barech taková ta zařízení, ve kterých jsou lahve tvrdého alkoholu dnem vzhůru, všechno je to kovové, blyštivé, a navíc to správně dávkuje. Tak to mám teď doma.



Kudy se do toho leze, ptá se Ludwig a marně pátrá mezi těmi páčkami, za co zatáhnout. Pak to vzdá a vrací se k talíři na stole. Nezůstalo tu ještě něco?



Chystám se na týden do Alp, se dvěma krásnými ženami a jedním krásným mužem. Prý nás čeká marnotratnost, smilstvo, obžerství a sodomie. A jako na potvoru není v okolí žádný katolický kostel. Na sjezdovce jsou bary, hospody, noční kluby. Můžete si vyzkoušet bobovou dráhu, nebo vás shodí do sněhu z helikoptéry. Chabá útěcha.



Koupil jsem do Alp nafukovací pneumatiku. To bude jízda! Včera jsem ji rozložil, různě jsem ji urovnával, a byla na ní nějaká boule. Podařilo se mi jí urovnat, ale objevila se o kus dál.



Nakonec jsem to vzdal a pneumatiku začal zase skládat. V tu chvíli se z ní vymotal Ludwig. To mi nemůžeš dát aspoň chvíli pokoj?



Já zapomněl na jeho lásku ke všem plastům...

8 komentářů:

  1. A co Ludwig, kde si ten týden bude hrát? :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda vy se s Ludwigem máte:-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to bylo sladky... :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Právě jsem napsal Mekbílové a svůj příspěvek ukončil kočkovitě. Pak se podívám sem a praští mě titulek příspěvku. Tak tedy hezkou neděli (i Ludwigovi).

    OdpovědětVymazat
  5. pšche, Ufon náhodou zarůstá!!! a vyřiď Ludwigovi, že mu tu alpskou sodomii nezávidim...

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoční dárky pohodlně až do domu ?? Podívejte se na WWW.STORE79.NET a vyberte si ze stovek druhů PARFÉMŮ, HODINEK, PC her pro děti i dospělé atd. atd. Přejem HEZKÉ CHVILKY PŘI VÝBĚRU DÁRKŮ, které udělají radost nejen vaší rodině....

    OdpovědětVymazat