Po roce Vánoce, Vánoce přicházejí...

Tak už jsme v těch Švýcarech rok, paní Müllerová. Že nám to ale uteklo, co?

Jak to tehdy bylo horlivé a zmatečné! Nová práce, hledání a zařizování bytu, francouzština do toho... Někdy až příliš radikální přerušení mnoha vazeb s Prahou... Na oplátku jsem získal neuvěřitelné množství volného času, které jsem nebývale promrhal.

Deníkové zápisy jsem si od prvního července jen tak házel na web, po objevení blogger.com a bloguje.cz jsem vytvořil několik zcela fiktivních deníčků, ty mě po pár týdnech přestaly bavit, takže jsem je zase zrušil a založil si nový, trochu hořký.

V té době ještě existoval starý Chinin, a tak dlouho jsem se odhodlával k tomu, že si z něj pár podařených textů stáhnu, až hosting zmizel do nenávratna a texty s ním. Takže si tu veselou popovodňovou matfyzáckou debatu už nemám čím připomenout.

A místo abych se věnoval naplnění svého slibu (totiž že ještě letos dopíšu svou knížku povídek), zvesela jsem si zakládal nové a nové blogy. A řeknu vám, někdy je toho opravdu dost.

Letní měsíce na Chininu budou převážně odpočinkové, a je docela dobře možné, že se do půlky září nedočkáte téměř žádného příspěvku. A jak známo, pokud se jednou na něco vykašlu, už se mi nechce znovu začínat.

Takže tak.

1 komentář:

  1. Pro mě to zase vyřeší Vánoční povlečení to nikdy nezklame. Rok co rok se nervuju co koupit a stejně to vyhraje povlečení :D

    OdpovědětVymazat