Máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu

Sedím v tramvaji. Obvykle sedím, toť výhoda nastupování na Míráku (o zastávku dál totiž všichni vystupují). A vzadu za mnou někdo telefonuje. Mluví nahlas. Pekelně nahlas.


To máš pravdu, to máš pravdu, to máš pravdu. Jasně, že jo, jasně, jasně. A tys tam pak šla, tys tam šla, ne? No to bych ho zabil, to bych ho zabil. No to máš pravdu, máš pravdu. A komu to teda dal, komu to dal? No to je fakt hajzl, to je fakt hajzl, to je fakt hajzl. Ale večer tam dorazí, večer tam dorazí, že jo. Já mu to řeknu, já mu to řeknu, to máš pravdu, to máš pravdu.

Lidi obraceli oči v sloup a já se chystal tramvaj opustit, jenom jsem očima hledal toho stále se opakujícího mladíka. Stál tam s rukou u ucha a v té ruce nic nebylo. Žádný telefon, nic.

Co by ne, co by ne, co by ne. 

10 komentářů:

  1. Vy zaslepenci! Klíčové slovo je MINIATURIZACE!

    OdpovědětVymazat
  2. No to je fakt hajzl (3x)!

    OdpovědětVymazat
  3. já s ním jednou jel taky, nekecám - a podívejme se pravdě do očí, byl to příslušník etnické menšiny začínající na R a končíci na m :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Telefonista Telefonista Telefonista27. července 2006 v 13:49

    Ne, Rakušam! Ne, Rakušam! Ne, Rakušam!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty aby sis nepřihřál tu svou xenofobní polívčičku :o)

    OdpovědětVymazat
  6. tohle není fér! vždycky, když někoho takového potkám v tramvaji a jednou dokonce i u míráku, jedná se o extrémně vulgární oběti tourettova syndromu a spolu s osazenstvem tramvaje musím poslouchat rozklady na téma \"kurvy kurvy všichni jsou kurvy a hele, další kurvy nastoupily\" a horší!

    OdpovědětVymazat
  7. Třeba byl schizofrenik, a jeho tři osobnosti se zrovna shodly...

    OdpovědětVymazat
  8. Ale náhodou... s takovými je v těch dopravních prostředcích alespoň sranda... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. to je vostrý, vostrý, to je vostrý :-D

    OdpovědětVymazat