Kauza kolejní rady pokračuje

Když jsem se dozvěděl o těch prapodivných volbách, tak jsem se zdravě naštval. A jak se zdá, nemá mi býti dopřáno klidu.

Pro připomenutí: Jde o to, jak byla v Brně zvolena jedna kolejní rada. Vypsat se z toho v blogu, to je jako nadávat v hospodě. A nadávat v hospodě, to je málo. Takže jsem napsal rektorovi Zlatuškovi stížnost na průběh voleb a požádal jsem jej, aby celou záležitost prošetřil.

Během pár dní má stížnost doputovala až na útvar kontroly Masarykovy univerzity, ze kterého mi dnes přišel dopis, který mi trochu polechtal mandle.

Autorka dopisu se totiž domnívá, že má stížnost byla anonymní, neboť osoba mého jména nestuduje na žádné z fakult MU. No tedy, že nám ale po světě běhá anonymů, což? A dále mě žádá, abych "vystoupil (či vystoupila) z anonymity". To nějak nevím, jak se dělá. Mám jí poslat svou fotku? Rodné číslo? Bláhově jsem si myslel, že mé jméno, má e-mailová adresa a má poštovní adresa jsou zcela dostačující. Asi ne.

Na závěr mě upozorňuje, že "by bylo krajně nevhodné obtěžovat rektora MU se smyšlenými problémy", a proto předpokládá, že je můj podnět myšlen vážně. Moc pěkný příklad toho, jak zcela nenapadnutelně vylíčit své pochybnosti (inu, právnička).

Ještě pár takových e-mailů a začnu se také podezřívat, že si to všechno vymýšlím. Nakonec se označím za nekalého živla a budu pro sebe požadovat maximální trest. A to by v tom byl čert, abych ho nedostal!

Žádné komentáře:

Okomentovat