Na pomazánku z dračích srdcí potřebujete především spoustu zeleniny. Srdce (doporučuju co nejmenší, z malých dráčků) je totiž třeba uvařit v zeleninovém vývaru.
Zatímco se vaří, připravte si další zeleninu k osmažení - mrkev, cibuli, pórek, chřest, jak je libo. Objemově by téhle zeleniny mělo být asi tak stejné množství jako dračích srdcí. Nakrájete na kousky, osmažte dohněda.
A konečně si připravte syrovou zeleninu. Papriky, okurky, česnek a tak. Opět stejné množství.
Uvařeno, osmaženo? Vrhněte všechno (vývar ne!) do svého robotického přítele a nasekejte na jemno. Opepřete, osolte vyuzenou solí, přidejte trochu staroanglické horčice, případně dochuťte, jak je libo.
Až se vám bude pomazánka zajídat, pčidejte do ní vajíčka a mouku, získáte hmotu na karbanátky.
Jo a místo dračích srdcí lze použít třeba i kuřecí. Ale není to ono.
pošlétemi všechny fotky z drači srdce
OdpovědětVymazat