Máslo nebudeme stloukat! Koupíme již stlučené, budeme pouze ochucovat.
Koupené máslo, stačí 50 g, nečekáme-li velkou společnost, necháme při pokojové teplotě změknout, aby se pěkně patlalo. Přidáme tlučený nebo nahrubo mletý pepř, a pořádně ho do másla zapatláme, aby byla hmota pěkně kropenatá.
Nejdůležitější chvíle! Do másla přimícháme několik lžic kvalitního ginu. A je hotovo.
Pak už jenom obcházíme společnost, která se nám mezitím nahromadila v obýváku, a s tajuplným pomrkáváním nabízíme chléb s máslem.
Tvé recepty jsou zajímavé, asi tě ve Švýcarsku naučilo odloučení od rodiny, mnohým kuchařským kouskům. Pokud to tedy odněkud neopisuješ. Poslední recept zní jednoduše a lákavě, ale ja nepiju alkohol. Máš nějaký tip, jak gin nahradit? A musí to být máslo? Nezkoušel jsi to třeba s Ramou?
OdpovědětVymazatdoporucuju gin vypustit a pepr nahradit kvalitnim hasisem.
OdpovědětVymazat