tag:blogger.com,1999:blog-12224648.post7003235649385338845..comments2023-06-16T03:25:58.748+02:00Comments on Chinin: Pečeme štrůdlPetr Olmerhttp://www.blogger.com/profile/16449377474842999200noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-12224648.post-33395971841999686722007-10-25T16:49:06.000+02:002007-10-25T16:49:06.000+02:00Parada. http://www.vsechnomozne.info/?q=strudlParada. http://www.vsechnomozne.info/?q=strudlPavlanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12224648.post-17427788280259232032005-11-15T23:02:03.000+01:002005-11-15T23:02:03.000+01:00Moc vtipně napsáno. Tekly mi slzy jak hrachy. Pros...Moc vtipně napsáno. Tekly mi slzy jak hrachy. Prosím o další recepty. Díkyolanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12224648.post-83765010544038852092004-04-21T15:43:45.000+02:002004-04-21T15:43:45.000+02:00Rozválené těsto o rozměrech 37x40cm? To je dost má...Rozválené těsto o rozměrech 37x40cm? To je dost málo, vždyť se to musí ještě přehnout při balení náplně. Z toho budou jen čtyři malé kousky. Na horký štrůdl je moc dobrá šlehačka.hankanoreply@blogger.com