Právě jsem podepsal smlouvu s mBankou

Nebo s mBankem? Každopádně mi krásná kurýrka přinesla domů všechny potřebné dokumenty a já dvěma podpisy stvrdil, že bankovním poplatkům říkám ne.

Zrovna jsem se holil, když kurýrka zazvonila. Zvonek vyděsil Ludwiga, Ludwig mě, já žiletku, no prostě krve jak z ice truck killera.

Ani bych se nedivil, kdybych byl první v republice, kdo smlouvu podepsal - všichni ostatní si stěžují, že jim nepřišel žádný potvrzovací email a že nevědí, co mají dělat.

mBankový účet je můj druhý účet bez poplatků, ten první jsem měl ve švýcarské UBS. Ještě vodotrysk na Kampu a cítím se tu jako doma.

3 komentáře:

  1. Díky za tenhle spot.Já si před časem založil konto u eBanky, když to byl na bankovním trhu stejný přízrak, jako je dnes mBanka. Co ale eBanku spolkla Reiffka, jde s nimi od desíti k pěti a já vážně uvažuju, že tak do tří let změním lokál. mBanka mě oslovila taky a i když tam jistě jsou některé mušky, tak to zatím vypadá velmi slibně.Každopádně poprosím nějaké zhodnocení - třeba za měsíc, dva od nynějška.

    OdpovědětVymazat
  2. A já jsem doufala, že napíšeš - \"Ani bych se nedivil, kdybych byl první v republice, kdo smlouvu podepsal vlastní krví.\" A Ty to klidně takhle odbudeš!

    OdpovědětVymazat