Prodám knížku. Zn.: Nerad

Je těžké si to přiznat. Ani nákup tří nových knihoven nepomohl. A tak tedy: 1. Zákaz kupování nových knížek (výjimky povoleny: Holan, Seifert). 2. Co už jsme přečetli a nezdá se, že bychom to četli znova, toho se zbavit!

Už to vypadalo nadějně. Knihoven se nám podařilo shromáždit 23 metrů a knížek máme jenom 22 metrů a 60 centimetrů.

Jenomže o víkendu jsem byl navštívit mámu - já jsem si u tebe uskladnil před odletem do Ženevy nějaký knížky, že jo. Aha, tahle řada, tahle a tahle. A tamhlety.

Každý čtvrtek nová kniha

Co jedna - pokud na to nezapomenu, nabídnu jich každý čtvrtek deset. Každá za korunu, třeba se vám něco z toho bude hodit či líbit. Aktuální nabídku najdete v pravém sloupci.

Tu je přehled aukcí.

5 komentářů:

  1. dovézt od rodičů knihy, tak jsme na tom podobně. zatím můžu kupovat, na některých věcí se taky zbavím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Přihodila jsem si na Literární poklesky. Má kniha doma má totiž několik propálených stran právě u mé oblíbené povídky "Kterak si vypůjčit zápalku" ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele, Mek Bílová, nech si toho, jo? Kdo mu za to má platit horentní čtyři koruny? ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krajně nerad (na sajt, kde píšou "viz" s tečkou?!) jsem se registroval, ale při řešení jednoho zádrhelu (jež bylo promptní, to se musí nechat) mi poslali odkaz na http://aukro.cz/help_item?item=309 a důrazné"V prvé řadě bych Vás chtěl upozornit, že je na Aukru zakázáno obchodovat se svými známými, popřípadě rodinnými příslušníky a pokud byste přihazoval na aukce známého, vystavoval byste se zablokování Vašeho účtu."Tak se omlouvám, jestli nás teď všechny smažou.

    OdpovědětVymazat
  5. FP: za dvě káčé ti mohu přenechat svůj propálený exemplář:)))

    OdpovědětVymazat